good one
jaky? tys tam nejaky videla?angel_1 píše:Killca: a co zensky ????![]()
omlouvat se nemusis, ty si prisel o dobrou akcimichal09 píše:Se chci omluvit, že jsem nedorazil, ač sem to měl v plánu, vím že beze mě to nebylo ono, ale znáte to, předvánoční frmol, zkrátka mi to nějak nevyšlo, sry...
kdyz pojedes stejne jako ja, tak body se konat nebudou, ja jeste zadny nemamMoney píše:Super sraz. Ještě lepší přesunmalinko jsem nestíhal, jsem v bodový tísni, tak jsem se bál.
Carlos píše:policisté při honičce v Praze stříleli na BMW
a je to tu zas... ještě že mi všichni jezdíme dle pravidel
snad nezmeškám příští akci... chjo
kdyz pojedes stejne jako ja, tak body se konat nebudou, ja jeste zadny nemam
Money píše:Tak to mě budeš muset prozradit jak to děláš. Já už mám 7 bodů na kontě, nedávno jsem měl na 3měsíce distance a to jezdim v celku v klidu. A dneska jsem byl zas podávat vysvětlení za blbý parkování a naštěstí jenom domluva. Miluju vánocesnad do 2 měsíců mi uberou 4 body.
Hanz318iS píše:A co to,jak te zmerili na 30 na Roztocky u vody?To ty body napsali na tatu,kdyz to za tebe platil?![]()
![]()
no trochu jsi to propas noGeorge_D píše:Tak to jsem propasnul coVčera nebyl vubec čas škoda
Killca píše:Hanz318iS píše:A co to,jak te zmerili na 30 na Roztocky u vody?To ty body napsali na tatu,kdyz to za tebe platil?![]()
![]()
nebonzuj buznickoto byl omyl, jako sorry, ale za 45 na 30 a jeste pred retarderem? tam merej jen zmrdi, tak mam dva body,ale mam prvni dva body za 4 roky co mam ridicak a to sem na masine delal 20x horsi sracky nez v aute