Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Česká Třebová-Moravská Třebová -Lanškroun
-
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to příjemné, pohodový lidičky, pěkný auta
Jsem určitě pro pravidelná setkání, je možnost buď v duchu některých jiných regionálů určitit např. druhou sobotu v měsíci, třetí čtvrtek nebo tak něco..... Jinou možností je vždy to domlouvat individuálně, nějaké návrhy padaly i teď v sobotu, není špatný nápad s tím Vendolím, tak klidně může vždy kdokoli hodit konkrétní návrh, kdy, kde a co. Tak směle do toho 

když svítilo slunko tak bylo v celku teplo...později už nebylokavanda píše:jeden otužilec
to ori: co to je,na co ukazuje ta šipka?

šipka jo?a jo už ji vidim

hihihi, srandičky si dělat, to by vám šlo:lol:
a jinak ke srázku: čekal jsem víc aut ale to nevadí že jen 6.. na takový první setkání je to hezký

mě aji napadlo zajezdit si: http://www.a-kartarena.cz/news.php
na letišti ve Vendolí jsem jednou byl (i když to je dýl a ne se svym bawem..) takže jsem i pro tuhle možnost..

-
- Kontaktovat uživatele:
jj zabreh je lepsi nebo kdyz je pekne stoji to za to i ve vysokem mytekavanda píše:Tak jsem koukal na ten Litomyšl a řekl bych,že v Zábřeze je to asi lepší a navíc by se tam sešlo asi i víc lidí - kluci z Mohelnice

jinak bych byl pro pro pravidelne setkavani je mi jasne ze vzdy nekdo nebude moct ale melo by se dat presne napr 2*za mesic napr ve ctvrtek nebo vykend to je jedno a cas a hotove a kdo dorazi dorazi,co????
-
- Kontaktovat uživatele:
no vsude se da!!!jak skonci sezona coz je ze budu mudet prezouvat na zimu tak se jede letiste jako kazdej rok trosku protahat auta a spalit ty pneu co jseu nepotrebny atd!!!Libor-2 píše:Pravidelný sraz by tu přišel vhodTo letiště ve Venodlí není vůbec špatnej nápad, jen je tam příjezodvá cesta v horším stavu, ale dá se tam pěkně vyblbnout
Nebo může být fajn místo OMW či Lidl, tam je to celkem frekventovaný
Jinak nejake setkani v nej dobe? jak to vidite???????,
-
Tak o tom mi pak dej vědět a objevíme se s Liborem, rád bych kukl na škvařící pneuzachy325 píše:no vsude se da!!!jak skonci sezona coz je ze budu mudet prezouvat na zimu tak se jede letiste jako kazdej rok trosku protahat auta a spalit ty pneu co jseu nepotrebny atd!!!Libor-2 píše:Pravidelný sraz by tu přišel vhodTo letiště ve Venodlí není vůbec špatnej nápad, jen je tam příjezodvá cesta v horším stavu, ale dá se tam pěkně vyblbnout
Jinak nejake setkani v nej dobe? jak to vidite???????,

-
- Kontaktovat uživatele:
ok neni problem svezete se semnoumetaljohn píše:Tak o tom mi pak dej vědět a objevíme se s Liborem, rád bych kukl na škvařící pneuzachy325 píše:no vsude se da!!!jak skonci sezona coz je ze budu mudet prezouvat na zimu tak se jede letiste jako kazdej rok trosku protahat auta a spalit ty pneu co jseu nepotrebny atd!!!Libor-2 píše:Pravidelný sraz by tu přišel vhodTo letiště ve Venodlí není vůbec špatnej nápad, jen je tam příjezodvá cesta v horším stavu, ale dá se tam pěkně vyblbnout
Jinak nejake setkani v nej dobe? jak to vidite???????,![]()

dikec
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak borci, co jé?
Ticho po pěšině, vy vy vy!
Kdy se sjedem? Navrhují opět Moravskou Třebovou u Lidlu (vedle OMV), no a udělejte nějaký rychlý hlasy pro jednotlivé termíny, abychom třeba do středy mohli rozhodnout, který se hodí nejvíce lidem.... U Lidlu bychom asi dlouho nemrzli, dali bychom parking na náměstí a návštěvu nějaké restauračky, co?
Tedy....neděle 21.12. v 15 hodin (ať je ještě světlo
...pondělí 22.12. v 18 hodin (se mi nehodí, tak snad ani vám
)
...úterý 23.12. v 15hodin (ať stihnem ještě brněnský regionálek
)
Jsou to jen nástřely, prostě se kluci vyjádřete a uvidíme. Zatím pěkný den všem!
Pavel

Tedy....neděle 21.12. v 15 hodin (ať je ještě světlo
...pondělí 22.12. v 18 hodin (se mi nehodí, tak snad ani vám

...úterý 23.12. v 15hodin (ať stihnem ještě brněnský regionálek

Jsou to jen nástřely, prostě se kluci vyjádřete a uvidíme. Zatím pěkný den všem!

Pavel
-
- Kontaktovat uživatele:
Napiš prosím, kdy by se ti to hodilo, v podstatě jsme se zatím nedomuvili na termínu. Bohužel proto, že na můj návrh skoro nikdo nereagoval...zachy325 píše:taky se dojedu podivat pokud budu mit jeste autobrta píše:Takže rande ve dvou lidech s jedním Bramboráčkem...? To je bída kmocháčku, to je bíííídaaaaa.....

tě někdo vymaloval nebo co?Ori píše:ahojky všem.. no i když se teď trochu stydim jezdittak bych ale samozřejmě přijel
..Brťa ví proč ..ale pšššt
(ale už vypadá trochu líp
)
jo tak mě by to spíš vyhovovalo až od pondělí..takže teda jsem pro úterý 23.12. v 15hodin ,ju
Já jedu zítra k našim na zabíjačku, 22.12. a 23.12. mám den den.27 a 28.12. mám noc noc - musím makat abych zahnal tu celosvětovou krizi

Takže za mě asi 0 bodů.