Hmm..že by zabijačka..?!
Jo někdy před mordem asi bude a pak to přijede naporcovany, uvidime jak to dopadnematal píše:George_D píše:Prasátko zařídíme hezky čerstvé a hezky domácí příprava, žádný ÉČKA![]()
Hmm..že by zabijačka..?!
tak plysaku a ostatni , dohodli jsme se ze to tedy otevreme aby jsme se vice poznali , naplnit kapacitu nebude tedy poblem , pokud tedy chces jet , staci se mi nahlsit.plysakmartin píše:Jasný, tomu rozumím, nebylo by fér, abych jel na ukor stálého učastníkaGeorgosAc píše:kdyz zbyde misto,,,... prednost maji ucastnici predchozich ///Mordsessionuplysakmartin píše:Tenhle ročník bych konečně mohl vyrazit s váma, konečně vás pořádně poznat a zakalit. Pokud se nestane nic nepředvídatelného. Zatím to vypadá moc zajímavě
spravny pristup, bo si neprej vedet jak Ti tam G dopadneKamil328i píše:Super díky. Jinak G jsem ochoten nechat doma a její místo postoupit většímu závislákovi.GeorgosAc píše:no a to stačíKamil328i píše:Co musim udělat pro to abych se stal vyvoleným a pozvaným? Registraci sem naivně poslal.uz jsi na seznamu vcetne tve G .
no ja nevim , ale tohle organizujeme my.. takze urcujeme i pravidla hryglobusman píše:Chlapí, řeklo sa bez bab...
Já vím, že to organizujete vy... Byl to jen pokus o vtip a o rozproudění diskuse... Doktor si s sebou taky vzal Chýlkovou i když se řeklo bez bab... A jak dopadla chudinkaGeorgosAc píše:no ja nevim , ale tohle organizujeme my.. takze urcujeme i pravidla hryglobusman píše:Chlapí, řeklo sa bez bab...
kazdeho vec kdo si chce vzit pritelkyni.... vzdy jsem byl zastance ze na srazy se jezdi bez zenskejch , ale proste udelali sjme to vetsi , tak at ty holky dojedou at vidi co maji doma![]()
![]()
![]()
ja si beru i dite ssebou s par lidma.. nemam s tim problem...
Ba. Právě že to ona by nemusela dopadnout dobře, je to jen v jejím zájmu.Zave píše:spravny pristup, bo si neprej vedet jak Ti tam G dopadneKamil328i píše:Super díky. Jinak G jsem ochoten nechat doma a její místo postoupit většímu závislákovi.GeorgosAc píše: no a to stačíuz jsi na seznamu vcetne tve G .
![]()
Globusi ty voe, a co členky, těm to taky zakážem at jsme tam jak parta buzen??? Místo je a aby byla atmosféra musí být lidi, a já osobně se radši koukam na ženský než na chlapy, takže budu rád, když to bude trošku smíšenýglobusman píše:Chlapí, řeklo sa bez bab...