koubik píše:beru 2*pizza a 2*nealko pivo tak at na me zbyde
kua nic není objednané napevno, jen budou mít připravené těsto atd... aby to netrvalo tak dlouho jako minule, protože mají pec jen na 4ks
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
koubik píše:beru 2*pizza a 2*nealko pivo tak at na me zbyde
kua nic není objednané napevno, jen budou mít připravené těsto atd... aby to netrvalo tak dlouho jako minule, protože mají pec jen na 4ks
Jims měls říct ať seženou jihlavanku...ani turka nemaj...
jj aby si někdo nevymrčoval ... nicméně rezervace je na "BMWKLUB" a s klukama barmanama jsem se bavil a pamatovali si naši návštěvu a říkali že jen málokdy se najdou tolerantní a příjemní zákazníci ikdyž si byli vědomi že nosili jídlo s prodlevami. Proto tentokrát chtěli vše připravit tak, aby všichni byli spokojeni. Nicméně jsem řekl že to bylo OK, takže pokud bude někdo nespokojený nadávejte na mě ... jejich ochota mě překvapila... a měl jsem pocit že oni cítili nedostatky podniku, kde pracují víc než my
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Dneska nejedeu. Auto mám schovaný u segry v garáži, a se sdrátovanou čelistí bych si s vama stejně moc nepokecal. A jelikož už 12 dní piju a "jím" jenom brčkem, akorát bych vám tu pizzu poslintal
dsvatos píše:Dneska nejedeu. Auto mám schovaný u segry v garáži, a se sdrátovanou čelistí bych si s vama stejně moc nepokecal. A jelikož už 12 dní piju a "jím" jenom brčkem, akorát bych vám tu pizzu poslintal
tak si vemes tuzko, orezavatko a tunu papiru
pizzu bti hodime do mixeru
Náhodou mám bavorskou hned za barákem, tak jsem se zašel podívat na bmw parkoviště u Lidlu trošku obživlo...moc pěkná autíčka!!! už se těšim až vyjedu s vááma
jsem si nechal u tesca treochu vzorku... S Jawakem jsme jeli na spanilku, najednou vsici nekde v riti a pak dojedem k lidlu a vsichni uz tam nasackovani
pazda píše:jsem si nechal u tesca treochu vzorku... S Jawakem jsme jeli na spanilku, najednou vsici nekde v riti a pak dojedem k lidlu a vsichni uz tam nasackovani
To já s pickupem na spanilku raději nejel...ale zase jsem dojel první k restauračce...