Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
MATALOVO KOLENO..ROZLOUČENÍ SE SEZONOU..!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
nehpo píše:jo a tohle je taky zajimave dilo... melo by byt v kazdy domaci kniznici...
http://www.bairnsfather.net/uvodni.htm
skoda ze uz nepijem

surfis píše:100RM píše:surfis píše:[quote="100RM"]Zakazuji vam delat si z klubu srandu !!!
Ticho tam ty maďarskej pionýre!
Nikdy som nebol pionýr a som hrdy ze som nevstupil !
Mě z něj vyrazili... Otec seřval vedoucí... ani nevim kvůli čemu...[/quote]
Já byl jiskra i pionýr a jsem hrdej na to, že jsem věděl piču vo co go. Kolik Vám bylo v 89tým, že tak věci rozumíte? Úplně nejradši mám, když se lynčují tehdejší řadový komunisté, kteří jen věřili v dobro věci... Je to stejný, jako lynčovat dnešního obyčejného člověka, který věří v takzvanou demokracii, která tu prý panuje...
Howgh
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jurasis píše:surfis píše:100RM píše:[quote="surfis"][quote="100RM"]Zakazuji vam delat si z klubu srandu !!!
Ticho tam ty maďarskej pionýre!
Nikdy som nebol pionýr a som hrdy ze som nevstupil !
Mě z něj vyrazili... Otec seřval vedoucí... ani nevim kvůli čemu...[/quote]
Já byl jiskra i pionýr a jsem hrdej na to, že jsem věděl piču vo co go. Kolik Vám bylo v 89tým, že tak věci rozumíte? Úplně nejradši mám, když se lynčují tehdejší řadový komunisté, kteří jen věřili v dobro věci... Je to stejný, jako lynčovat dnešního obyčejného člověka, který věří v takzvanou demokracii, která tu prý panuje...
Howgh[/quote]
Přesně tak.. byl jsem Jiskra, Pionýr i v SSM, Proč..?? Protože jsem věděl hovno.. Dneska jsou všichni chytří..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
matal píše:Že bych zavspomínal na staré dobré časy a oprášil svazáckou uniformu..![]()
![]()
![]()
![]()
A na koho bys jí navlíknul?????

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!