jojo budu prodávat škoda jí je je to mazel ale já chci silnější motor tohle je bomba ale já jsem asi nemocnej a nestačí mi to (ps: od te doby co jsem jezdil s tou e92 mi něco chybí )
tukan píše:jojo budu prodávat škoda jí je je to mazel ale já chci silnější motor tohle je bomba ale já jsem asi nemocnej a nestačí mi to (ps: od te doby co jsem jezdil s tou e92 mi něco chybí )
Tak silnější jo? Už takhle je to po Týništi raketa a ještě tu bude lítat něco silnějšího? A o čem přemýšlíš? O té E92
tukan píše:jojo budu prodávat škoda jí je je to mazel ale já chci silnější motor tohle je bomba ale já jsem asi nemocnej a nestačí mi to (ps: od te doby co jsem jezdil s tou e92 mi něco chybí )
Tak silnější jo? Už takhle je to po Týništi raketa a ještě tu bude lítat něco silnějšího? A o čem přemýšlíš? O té E92
jo pod 300 ps nejdu a propo abych měl na e92 tak bych musel prodat pulku TNO na orgány tak co nikdo nejedete teda??
tak i pres to hnusne pocasi co bylo,tak pri srazku prakticky neprselo a zrejme pro priste budeme srazy poradat v hnusnych podminkach jelikoz ucast co se lidi a aut tyce byla vice nez hojna,troufam si rict, ze vetsi nez kolikrat kdyz je krasne pocasi
Diky vsem co dorazili a urcite opet neco spachame (treba uz na snehu ) to bude pecka!!!
Tak na to jaké bylo počasí lidí celkem dost myslím že jsem napočítal asi kolem 30cítky BMW jo a jedna gumující Tatra(bohužel tu se mi nepodařilo zachytit ) Jinak jsem na nějakem srazu byl po dlouhé době a už mi to chybělo.
Tady foto co mám(je to jen mobilem):
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991