100RM píše:jurasis píše:Já taky ještě nevolal![]()
nějak není kdy...
Mas s kym spat ? Ja som volny
to nikoho neprekvapuje , nebot se chce kiazdej vyspat v klidku....

100RM píše:GeorgosAc píše:100RM píše:[quote="jurasis"]Já taky ještě nevolal![]()
nějak není kdy...
to nikoho neprekvapuje , nebot se chce kiazdej vyspat v klidku....
matal píše:Tak asi budu muset udělat seznam na ubytování sám,zatím je rezervováno je 5 pokojů..Jesti má někdo přání kdo s kým chce bydlet,nechť mi písne, ale myslím si,že to je skoro jedno, stejně budete všichni na kašu,jak Vás znám..
surfis píše:jurasis píše:surfis píše:[quote="100RM"][quote="jurasis"]Já taky ještě nevolal![]()
nějak není kdy...
Já som tiež volný... Aj Nick by sa prifaril...
jurasis píše:surfis píše:jurasis píše:[quote="surfis"][quote="100RM"][quote="jurasis"]Já taky ještě nevolal![]()
nějak není kdy...
surfis píše:jurasis píše:surfis píše:[quote="jurasis"][quote="surfis"][quote="100RM"][quote="jurasis"]Já taky ještě nevolal![]()
nějak není kdy...
RuDoSh píše:Zave píše:George_D píše:No jestli to budeš matale nějak čekovat, tak nás někam nacpi, někde poblíž Nehpa, Rudy, AC, M3, Surfise a takový tý bandy lidí co nedělaj bordel a snaží se v klidu posedět a lehce popít
tak to si sedni vedle me
nevsiml jsem si, ze by psal, ze se chce unudit k smrti....
nehpo píše:RuDoSh píše:Zave píše:[quote="George_D"]No jestli to budeš matale nějak čekovat, tak nás někam nacpi, někde poblíž Nehpa, Rudy, AC, M3, Surfise a takový tý bandy lidí co nedělaj bordel a snaží se v klidu posedět a lehce popít
tak to si sedni vedle me
jurasis píše:surfis píše:jurasis píše:[quote="surfis"][quote="jurasis"][quote="surfis"][quote="100RM"][quote="jurasis"]Já taky ještě nevolal![]()
nějak není kdy...
Zave píše:nehpo píše:RuDoSh píše:[quote="Zave"][quote="George_D"]No jestli to budeš matale nějak čekovat, tak nás někam nacpi, někde poblíž Nehpa, Rudy, AC, M3, Surfise a takový tý bandy lidí co nedělaj bordel a snaží se v klidu posedět a lehce popít
tak to si sedni vedle me