jasný dík, to by se dalo, jinak dneska sem tě asi viděl, projíždels kolem Lídlu, pravda že na tej Žižkárně to spíš bude o sezení v hospě a vykecávání, ale nic proti tomusurfis píše:Koukni o dva topicy níže... kdyby si nenašel, tak zde:stolz píše:a jo on je to páteksurfis píše: Zajímavej datum...Tak buť ve čtvrtek 2.10., nebo pátek 3.10.
stane se, začíná mi škola sem z toho blbej
, jinak co je na tej žižkárně ?
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=54166
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jihočeský srazík OD IGY
-
stolz
- Kontaktovat uživatele:
-
surfis
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem měl dovču a celej den lítal po městě, takže je to možný... Hlavně na magistrátu jsem strávil půl dnestolz píše:jasný dík, to by se dalo, jinak dneska sem tě asi viděl, projíždels kolem Lídlu, pravda že na tej Žižkárně to spíš bude o sezení v hospě a vykecávání, ale nic proti tomusurfis píše:Koukni o dva topicy níže... kdyby si nenašel, tak zde:stolz píše: a jo on je to pátekstane se, začíná mi škola sem z toho blbej
, jinak co je na tej žižkárně ?
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=54166
Hlavně je sraz v Crash baru o lidech, nikoliv o autech. Regionál v IGY je jen o tom se vidět a na chvilku pokecat. Tady to bude o tom se hlavně bavit a dělat srandu. Pokud dorazí i slovenský maďar žijící v Praze, tak z toho bude ródeo...
A víš že ani nechci, rozbiju si je sám radějimartinm3 píše:Nechceš mě jedno pučit dvouma přece numůžeš přijetBK píše:Tak sem pořídil další 2 koťátka, jedno je e65 745i rok 2006 a druhý a z toho mám velkou radost 540i e39 rok 98 úprava Hamann, akorát je tam v prdeli servo, tak ho musím vyměnit. Tak kdy bude Igy?
-
martinm3
- Klubové ID: 92
- Kontaktovat uživatele:
Jasná chápuBK píše:A víš že ani nechci, rozbiju si je sám radějimartinm3 píše:Nechceš mě jedno pučit dvouma přece numůžeš přijetBK píše:Tak sem pořídil další 2 koťátka, jedno je e65 745i rok 2006 a druhý a z toho mám velkou radost 540i e39 rok 98 úprava Hamann, akorát je tam v prdeli servo, tak ho musím vyměnit. Tak kdy bude Igy?![]()
![]()
Surfis co dát někdy motokáry
-
TeskMaster
- Klubové ID: 1497