MattyX píše:
no doufam ze tam s tim nepojedu je tzo s tim docela sileny...sedis tam jak na zidly a musis si hlidat uz i zadek aby si se nekam vesel kazdopadne jak do te nafty zacne tlacit turbo tag je to rychlejsi jak E30cka
co je to za stroj?
jinak co se týče počasí tak po zkušenosti z předminulího"hřbitovního" regionalu dojdu v zimní bundě
je to ford transit 350L s nadstavbou ale je to 2.4 tdci
aaa transit,to je dobrá dodávka,jen trochu větší a 2.4 jede,tyhle motory v dodavkách celkem šlapou,dík za info
MattyX píše:no bawo uz mam doma tag chci jet s nim...ale pravda je ze ten transit je vazne rychlejsi jako e30cka
A taky mu tak hezky píská výfuck???
neee ten tag dëmentne chrochta a trepe se a cmoudi ale ta pistalka nejde z vyfuku ale nekde od motoru a jen za studea kdyz to trosku potocis tag hvizdaaa a pak cim vic se zahriva se to posouva za 5000ot a pak uz vubec ne co to je vubec netusim ale asik budu jedinej s timhle problemem
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX píše:no bawo uz mam doma tag chci jet s nim...ale pravda je ze ten transit je vazne rychlejsi jako e30cka
neee ten tag dëmentne chrochta a trepe se a cmoudi ale ta pistalka nejde z vyfuku ale nekde od motoru a jen za studea kdyz to trosku potocis tag hvizdaaa a pak cim vic se zahriva se to posouva za 5000ot a pak uz vubec ne co to je vubec netusim ale asik budu jedinej s timhle problemem
Tak ti asi někde za svody netěsní lauf a jak se to teplem roztahuje tak se do dotěsní...
BMWPower píše:
Tak ti asi někde za svody netěsní lauf a jak se to teplem roztahuje tak se do dotěsní...
to je mys a studena piska ze je ji zima. :D:D:D
ja prijedu s MHD uz jsem projel nove bmw a rupl mi chladic tak jestli se nekomu vali doma chladic na 525TDs E34 tak ho za rozumnou cenu beru a muze mi ho vzit na sraz.
MattyX píše:
to je mys a studena piska ze je ji zima. :D:D:D
ja prijedu s MHD uz jsem projel nove bmw a rupl mi chladic tak jestli se nekomu vali doma chladic na 525TDs E34 tak ho za rozumnou cenu beru a muze mi ho vzit na sraz.
Chladič na E34 se mě doma válí ale je to z benzínu 2,5 24V