Tak bohužel mi není přáno.Pěkne mě to s...,protože jsem se dost těšil,ale bohužel kvůli vážným důvodům nedojedu.Tak si to hezky užijte a snad někdy příště.
surfis píše:Jirko, jestli budeš chtít s něčím pomoci, tak mi rufni. Možná bych mohl dotáhnout nějaké naše promo blbosti... trička apod., jako ceny pro jezdce na simulátoru...
2AdaM5: samože dovalíš... k tomu auto nepotřebuješ... PS: ještě by mě zajímalo, kdo kliknul v hlasování na "seru na to"
kdyz on tam nikdo neklikal tak sem si rek ze kdyz uz sis s tou volbou dal takovou praci.... a navic jeslti vydrzi auto tam budu zrovna radit v moste na okruhu
No tak vrátit se stihneš ne?
ztuha, pojedu odtahovkou nejspis, nechci nic nechat nahode a je to precijen kus cesty, ale je pravda ze stihnout by se to dalo...kdyz vy uz urco budete vozraly jak prasata...
tak na 4.10.mam smenu.Budu se snazit ji nejak prehodit,jelikoz dovolenou uz urcite nedostanu.Jestli to klapne tak bych dorazil asi az tak po 19ty hodine.Do konce zari dam vedet stoprocentne jestli jedu nebo ne.
toz, kdyby tam byl nekdo kdo nechlasta, tak ze bychom se potom treba svezli mym autem ke me na chatu k taboru, taxiky jsou drahy jak svine, jak sme ted se surfisem zjistili nechci v CB nikoho otravovat se spanim, prijde mi to nevhodny
surfis píše:Tak jak jihočeši? To jako nikdo tady nenapíše ani čárku? Čekal jsem, že se budete hlásit stylem "určitě přijdu" nebo tak podobně. Jedinej, kdo reagoval, je pražák. Bohužel, jak je celé ČR známo, tak jsou jihočeši suchaři.
Kámo tak tohle jsem nečet já ti dám Suchar dorazím pokdu práce dovolí ale měla by dovolit a jen co koupím mazlíka tak jezdit s kým máš
nemam prachy ani na nic, takze se tam nedostanu, me to bylo jasny, leda byste pro me slitli, nebo udelany rozlouceni 2 u me na chate za tyden nebo dva jeste
Díky všem, co dorazily. Pro mne to byl zatím nejlepší sraz na jihu, ačkoliv jsem fyzicky totálně vyždímanej... Hlavně bych chtěl poděkovat delegaci z Prahy za svojí účast. Skvěle jsem se bavil...
PS: 100RMe budeme něco publikovat, nebo je to nepublikovatelné?