Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
///MORDSESSION 2009 - tradiční jarní jatka- POKEC
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
pavouk píše:On bude MORD ? no nic ..
Co to je za kecy Spidere, pomalu začnem startovat a brnknu ti a pořešíme a už kua musíme začít

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 1059
- Kontaktovat uživatele:
ajooo tak, tak to si nakonec mozna vylestit necham, ale i presto bych rad jelPavel píše:ad 1 ... to bylo na Globusa ...chimerra píše:to si budu pamatovat, to boli, chtel jsem abys mi vylestil, ale radsi si to udelam samPavel píše: zaplat pan Bůh....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ad 2 ... jak myslíš... ale hlavně né levou ..to je jak od cizího![]()
![]()

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Mordvilejšn 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
velice radi privitame jakoukoli podporu jak jednotlivcu tak firem s cenami do tomboly
viz seznam na prvni strance kam budeme vse dopisovat vcetne terminu a potrebnych informaci 
pokud budete chtit se podilet na tombole pro vsechny , kontaktujte me na ICQ ci telefonu
samozrejme jako kazdej rocnik.. vsichni pro vsechny
SEEYA AC

pokud budete chtit se podilet na tombole pro vsechny , kontaktujte me na ICQ ci telefonu

samozrejme jako kazdej rocnik.. vsichni pro vsechny

SEEYA AC

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Super, jsem rád že je o sponzorství zájem a to ani nikdo neví co se chystá, kua to bude velká paráda