pisnete kdo dorazite a maso si nakupte jako vzdy

mapa:
http://www.mapy.cz/#x=139835616@y=13368 ... zde@ad=zde

Věřím, že stréc uda by mě vzal, ale v sobotu jdu ráno do práce, takže bych musel být tak do 23 hod doma, jinak ani nemá cenu chodit spátyouwee píše:Ja bych se stavil
Playere zkus se domluvit se strejdou udou at to veme pres Sternberk...
 A to je pak v práci nakokot. No a tak brzo to tam balit asi nebudete ne? Jako sere mě to...sraz No.1 jsem taky prosral
  A to je pak v práci nakokot. No a tak brzo to tam balit asi nebudete ne? Jako sere mě to...sraz No.1 jsem taky prosral  Jo ale kdyby to bylo zejtra
  Jo ale kdyby to bylo zejtra  

no myslim ze do 23 tu opravdu nebudemPlayer1 píše:Věřím, že stréc uda by mě vzal, ale v sobotu jdu ráno do práce, takže bych musel být tak do 23 hod doma, jinak ani nemá cenu chodit spátyouwee píše:Ja bych se stavil
Playere zkus se domluvit se strejdou udou at to veme pres Sternberk...A to je pak v práci nakokot. No a tak brzo to tam balit asi nebudete ne? Jako sere mě to...sraz No.1 jsem taky prosral

v 8 mas tmu a komari kousou jak hajzli
 v 8 mas tmu a komari kousou jak hajzli  videl bych totak max kolem devate asi finito, samorejme uvidi se podle amosfery a tak... ale do 5 do rana se tu chlastat urcite nebude
 videl bych totak max kolem devate asi finito, samorejme uvidi se podle amosfery a tak... ale do 5 do rana se tu chlastat urcite nebude 
No ja tam tak dlouho urco nebudu a Pavel asi taky ne... Ja mam v planu jeste jeden vecirek... :pivo2:Player1 píše:Věřím, že stréc uda by mě vzal, ale v sobotu jdu ráno do práce, takže bych musel být tak do 23 hod doma, jinak ani nemá cenu chodit spátyouwee píše:Ja bych se stavil
Playere zkus se domluvit se strejdou udou at to veme pres Sternberk...A to je pak v práci nakokot. No a tak brzo to tam balit asi nebudete ne? Jako sere mě to...sraz No.1 jsem taky prosral