youwee píše:Ja bych se stavil
Playere zkus se domluvit se strejdou udou at to veme pres Sternberk...
Věřím, že stréc uda by mě vzal, ale v sobotu jdu ráno do práce, takže bych musel být tak do 23 hod doma, jinak ani nemá cenu chodit spát A to je pak v práci nakokot. No a tak brzo to tam balit asi nebudete ne? Jako sere mě to...sraz No.1 jsem taky prosral Jo ale kdyby to bylo zejtra
Věřím, že stréc uda by mě vzal, ale v sobotu jdu ráno do práce, takže bych musel být tak do 23 hod doma, jinak ani nemá cenu chodit spát A to je pak v práci nakokot. No a tak brzo to tam balit asi nebudete ne? Jako sere mě to...sraz No.1 jsem taky prosral Jo ale kdyby to bylo zejtra
no myslim ze do 23 tu opravdu nebudem v 8 mas tmu a komari kousou jak hajzli videl bych totak max kolem devate asi finito, samorejme uvidi se podle amosfery a tak... ale do 5 do rana se tu chlastat urcite nebude
No ja tam tak dlouho urco nebudu a Pavel asi taky ne... Ja mam v planu jeste jeden vecirek... :pivo2:
Tak sem právě navštívil řeznictví a koupil 4 plátky šťavnaté krkovičky
cestou dom dokoupím nějaké ty špécie a hodím je do zétra do oleje
už teď mi kapou sliny na prsa
MarunaM píše:Tak sem právě navštívil řeznictví a koupil 4 plátky šťavnaté krkovičky
cestou dom dokoupím nějaké ty špécie a hodím je do zétra do oleje
už teď mi kapou sliny na prsa
Taky si neco dnes neco nalozim.. hlavne aby nechcalo, na panvi to delat nechci