Hele Fantomasi..100RM píše:Diky za super super akci, organizace na jednicku, zradlo a chlast taky na jednicku a parta - no comentBtw, vsetci zainteresovani, to virivkove prekvapko vam urcite raz oplatim
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW Autumn 6.9.2008
Jeden takovy ptak ... jeden takovy ptak, jeden takovy ptak ... s nami cestoval do Prahy, ale mel jsem za to, ze je 100RMuvDave píše:Nejspíš jsem tam nechal svého ptákaNevzal jste ho někdo? ...jste ho někdo, jste ho někdo
![]()
![]()
Specialni podekovani:
@Matalovi za skvely sraz. Byl to zatim muj nejpohodovejsi srazik.
@Pavlovi H za bezva cestu do Brna a za drasticke sobotni probuzeni se slovy "Vstavej, jdem lestit"
@Davovi za krasny fotky, za cestu Tisnov-Bizon-Tisnov i za to, ze jste na me s Pavlem H pockali, kdyz jsem ztratil (a nastesti pak zase nasel) klice od auta.
@Jawakovi za dopiti Tullamorky (doufam, ze jsi v pohode, Jardo)
@ACRizkovi za rozhovor na vazne tema v sobotu v 6 rano - byli jsme radi, ze ses za nami jeste vratil!
@Hanicce za pomoc pri lesteni kary v tom strasnym vedru
@Corradakovi, Speedymu i jejich pritulkam za prima spolecnost na ceste do Prahy
A taky vsem ostatnim za skvelou atmosferu po cely sraz
-
kavanda
- Klubové ID: 1103
žádnej problém , dojel jsem tě na tom sjezdu z kopce , že.....davidj píše:kavanda píše:Dnes jsem jel přes Tišnov na Černou Horu,že kdyby to bylo po trase tak se tam stavím na závěrečnou čumendu ... ale bohužel.Potkal jsem pár z Vás a chci se omluvit posádce černé e46,která jela za mnou do ČH,že jsem alespoň nepozdravil,omluva.
jj, ty jo, ale tam by jeden i zabloudil
-
davidj
- Klubové ID: 1387
- Kontaktovat uživatele:
to jo , jak jsem jel k Bizonovi, tak jsem v noci i trochu pobloudil ....kavanda píše:davidj píše:žádnej problém , dojel jsem tě na tom sjezdu z kopce , že.....kavanda píše:Dnes jsem jel přes Tišnov na Černou Horu,že kdyby to bylo po trase tak se tam stavím na závěrečnou čumendu ... ale bohužel.Potkal jsem pár z Vás a chci se omluvit posádce černé e46,která jela za mnou do ČH,že jsem alespoň nepozdravil,omluva.
jj, ty jo, ale tam by jeden i zabloudil