Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M power ECCE HOMO sraz | 27.9.2008
-
- Kontaktovat uživatele:
No super kluci, mám to hned nad barákem
A nebojte, 540i nechám stranou
Edit: Akorát mě teď napadá, že to asi nebude to pravý místo. Šternberk je rozkopanej a přes Ekcák vede objízdná trasa směrem na Bruntál/Opavu, takže tam jezdí všichni...i kamiony. Uzavírka má trvat měsíc nebo 2, takže do 27. to na 100% nebude průjezdný. Kdyby to bylo za normálních okolností, tak bych byl schopnej zajistit uzavírku tratě z obou stran.

A nebojte, 540i nechám stranou

Edit: Akorát mě teď napadá, že to asi nebude to pravý místo. Šternberk je rozkopanej a přes Ekcák vede objízdná trasa směrem na Bruntál/Opavu, takže tam jezdí všichni...i kamiony. Uzavírka má trvat měsíc nebo 2, takže do 27. to na 100% nebude průjezdný. Kdyby to bylo za normálních okolností, tak bych byl schopnej zajistit uzavírku tratě z obou stran.
-
- Kontaktovat uživatele:
Greg píše:ja to mam kousek, takze urco dorazim, ale to co pise player neni moc pozitivni
Budu to muset očíhnout, jak je to s provozem v sobotu, ale asi to nebude moc dobry. Jsem zvyklej si dávat ekcák několikrát za týden a teď se to fakt nedá. Kamiony mají problém vytočit najednou zatáčky a ještě když se tam potká s jiným autem, tak je to paráda

-
- Kontaktovat uživatele:
kosh píše:A nevíte o něčem zajímavém v okolí? Nějaký kopec nebo nějaké místo na vyřádění?
Tady v okolí právě nic zajímavýho není...a ani žádny místo na blbnutí. Uzavírka má trvat do 30.10. Jako jo, dá se tady projet, pokecat, ale není to na tu pravou "kudlu", když nevíš, kdy ti vylítne kamion do zatáčky

-
- Kontaktovat uživatele:
kosh píše:Tak jet 100 km na pokec a zase zpátky není zrovna to co by mě naplňovalo. Spíš jsem myslel uspořádat nějakou akci na odreagování os práce. Nějaký vrch, okruh, technická pasáž běžné komunikace....
no vsak pojed na okruh do brna budeme tam mit taky novou M3

viz:http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=54043