Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Výlet do továrny BMW + muzeum BMW WELT v Mnichově - 22.10.
SpookyKT píše:To se fak nenajde nikdo kdo by me vzal ?Nechci to ZADARMO
Ale prispevek na benal/naftu je pro me takova samozrejmost ze mi prislo blbe to sem psat ...Tak snad nepujdu do Lipska pesky ...
ja bych tě vzal, ale jedu už v osm ráno z Mar.Lázní chci se zastavit v Hofu a cestou zpět zůstanu v Aši - a to je asi zbytečně složitý - máš lepší jet s DC. ale je to na tobě. když tak napiš SZ
-
- Kontaktovat uživatele:
4am píše:SpookyKT píše:To se fak nenajde nikdo kdo by me vzal ?Nechci to ZADARMO
Ale prispevek na benal/naftu je pro me takova samozrejmost ze mi prislo blbe to sem psat ...Tak snad nepujdu do Lipska pesky ...
máš lepší jet s DC.
Dik za nabidku,aspon nekdo.

EDIT:Sry,ted jsem si pro jistotu prelouskal celej topic.DC jsi zachrana

-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
z dnešního výletu do Lipska mám smíšené pocity - na jednu stranu mě štve kolik lidí se nahlásilo a kolik jich v reálu jelo, na druhou stranu samotný výlet byl úchvatný a ta nová fabrika je neskutečně promakaná
z původních 24 nás jelo nakonec 12 (já, FeeBee, Fido, Samiq, 4am + G, Ondra_m + G, mkalous + G, SpookyKT a Misa)
díky tomu jsme platili i plnou taxu za prohlídku, takže "díky" všem co nejeli
pokud by měly takhle dopadnout i ostatní výlety, tak už na to příště kašlu
tady pár fotek
na fotkách aut už není Ondra_m a mkalous, kteří spěchali dál
my s Míšou, SpookymKT, Fidem a samiqem jsme se pak ještě zastavili na jídlo a poté šupajdili domů
díky Fidovi že mě přesvědčil vzít sedmu - ukázala mi, že dokáže spolehlivě máknout a na to že sme prakticky celou cestu jeli kolem 140-150, tak si vzala kolem 11/100, což neni zlý na 2tunovou bestii s aerodynamikou letící cihly
z původních 24 nás jelo nakonec 12 (já, FeeBee, Fido, Samiq, 4am + G, Ondra_m + G, mkalous + G, SpookyKT a Misa)

díky tomu jsme platili i plnou taxu za prohlídku, takže "díky" všem co nejeli
pokud by měly takhle dopadnout i ostatní výlety, tak už na to příště kašlu
tady pár fotek

na fotkách aut už není Ondra_m a mkalous, kteří spěchali dál
my s Míšou, SpookymKT, Fidem a samiqem jsme se pak ještě zastavili na jídlo a poté šupajdili domů
díky Fidovi že mě přesvědčil vzít sedmu - ukázala mi, že dokáže spolehlivě máknout a na to že sme prakticky celou cestu jeli kolem 140-150, tak si vzala kolem 11/100, což neni zlý na 2tunovou bestii s aerodynamikou letící cihly
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
- Kontaktovat uživatele:
Chci podekovat DCmu za zorganizovani tohoto vyletu
Naprosta spica,vyvalenej jsem jeste ted
Fakt LUXUS.I pres moji mizernou anglinu jsem podstatny vecem rozumel,takze translator nebyl az tak treba.
Litujte toho ze jste nedorazili ...Vstupny jste meli zaplaceny ...
Ja mel tedy jeste pestrou cestu z Prahy do KT.Jedine co mi neujelo, byl rychlik Praha-Plzen a pak 0.00-3.00 stopem do KT
V zadnem pripade toho ale nelituji!Jeste jednou diky vsem klubakum za spolecnost a DCmu (uzi si dovcu) za zprostredkovani nevsedniho zazitku.Tesim se na dalsi

Litujte toho ze jste nedorazili ...Vstupny jste meli zaplaceny ...

Ja mel tedy jeste pestrou cestu z Prahy do KT.Jedine co mi neujelo, byl rychlik Praha-Plzen a pak 0.00-3.00 stopem do KT

V zadnem pripade toho ale nelituji!Jeste jednou diky vsem klubakum za spolecnost a DCmu (uzi si dovcu) za zprostredkovani nevsedniho zazitku.Tesim se na dalsi

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Potvrzuju Mnichov.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Nabízím jedno až dvě místa (jedno vpředu a jedno vzadu). Compact je sice podle TP pětimístný, ale na delší cestu to vidím na max 3 lidi.
edit: Jde o místo do Mnichova.
edit: Jde o místo do Mnichova.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition