Praha 4, z Braníku, jak je divadlo sklepRendis píše:odkud?Viktor523i píše:Zdravim. Taky vyrážím v Sobotu ráno z Prahy, tak bych se celkem připojil ať jedeme v koloně
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Mimoňské války 22.8.2008 + Czech Drift Series
-
-
-
ee psal jsem to od kamoše z pc a on byl přihlašenejMercedes píše:TAKŽE JÁ SE TAM DOSTANU AŽ TAK KOLEM 8 VEČER V PÁTEK ALE KLUCI OD NÁS UŽ TAM JEDOU ODPOLEDNE A BUDOU NÁM DRŽET MÍSTA BYL BYCH RÁD KDYBY JSTE MI NAPSALI KOLIK VÁS PŘIJEDE ABY JSME PODLE TOHO DRŽELI FLEKY BUDEME HNED U DRIFTŮ MUJ TEL JE 777 948 109 AŽ TAM BUDETE MUŽETE VOLAT NAVEDU VÁS

-
- Klubové ID: 1351
se hlásím woetukan píše:ee psal jsem to od kamoše z pc a on byl přihlašenejMercedes píše:TAKŽE JÁ SE TAM DOSTANU AŽ TAK KOLEM 8 VEČER V PÁTEK ALE KLUCI OD NÁS UŽ TAM JEDOU ODPOLEDNE A BUDOU NÁM DRŽET MÍSTA BYL BYCH RÁD KDYBY JSTE MI NAPSALI KOLIK VÁS PŘIJEDE ABY JSME PODLE TOHO DRŽELI FLEKY BUDEME HNED U DRIFTŮ MUJ TEL JE 777 948 109 AŽ TAM BUDETE MUŽETE VOLAT NAVEDU VÁSjinak to furt platí kdo chce držet místo přihlaste se dopředu at estojíte v druhé řadě

- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
Pokud není pozdě, rád bych si zarezervoval jedno místečkotukan píše:ee psal jsem to od kamoše z pc a on byl přihlašenejMercedes píše:TAKŽE JÁ SE TAM DOSTANU AŽ TAK KOLEM 8 VEČER V PÁTEK ALE KLUCI OD NÁS UŽ TAM JEDOU ODPOLEDNE A BUDOU NÁM DRŽET MÍSTA BYL BYCH RÁD KDYBY JSTE MI NAPSALI KOLIK VÁS PŘIJEDE ABY JSME PODLE TOHO DRŽELI FLEKY BUDEME HNED U DRIFTŮ MUJ TEL JE 777 948 109 AŽ TAM BUDETE MUŽETE VOLAT NAVEDU VÁSjinak to furt platí kdo chce držet místo přihlaste se dopředu at estojíte v druhé řadě

spíš jí tam slečnu někdo odvez...sem furt chodil okolo, že tam někde potkam angel_1 a ono nic, tak sem byl smutnej
a pak sem viděl s tim autem jet nějakýho týpka..
myslim že slečna se fakt povedla (až na jeden brutal stejkanec na kufru), slintalo tam na ní dost lidí včetně mě
a jak to teda bylo? bylas tam nebo ne?

myslim že slečna se fakt povedla (až na jeden brutal stejkanec na kufru), slintalo tam na ní dost lidí včetně mě

a jak to teda bylo? bylas tam nebo ne?