sekce Fotky a videa z akciangel_1 píše:HElee![]()
budou nekde nejaky fotky??

No hele jake jsou vysledky bodování ?George_D píše:TSuper byla obchuzka po ploše s Leni a Acčkem, kdy jsme se vtírali pod záminkou bodování do cizích stanů, kde náš naštěstí vždy někdo poznal a tak jsme se seznámili i s mnoha ostatními klubáky osobně. Musím uznat, že všude nás vcelku přijali a nejvíc u Wickermanů, díky, u mě jste vyhráli.
o cem pise GeorgeD , nevis ?BOHHy píše:No hele jake jsou vysledky bodování ?George_D píše:TSuper byla obchuzka po ploše s Leni a Acčkem, kdy jsme se vtírali pod záminkou bodování do cizích stanů, kde náš naštěstí vždy někdo poznal a tak jsme se seznámili i s mnoha ostatními klubáky osobně. Musím uznat, že všude nás vcelku přijali a nejvíc u Wickermanů, díky, u mě jste vyhráli... nám jste říkali za tu metaxu 7bodů
Jako to by se mělo taky ještě vyhlásit.
ze mu u nas (Wickermanů) chutnaloGeorgosAc píše:o cem pise GeorgeD , nevis ?BOHHy píše:No hele jake jsou vysledky bodování ?George_D píše:TSuper byla obchuzka po ploše s Leni a Acčkem, kdy jsme se vtírali pod záminkou bodování do cizích stanů, kde náš naštěstí vždy někdo poznal a tak jsme se seznámili i s mnoha ostatními klubáky osobně. Musím uznat, že všude nás vcelku přijali a nejvíc u Wickermanů, díky, u mě jste vyhráli... nám jste říkali za tu metaxu 7bodů
Jako to by se mělo taky ještě vyhlásit.
![]()
no dobre kdyz to byl jen zbytecek tak to si myslim ze se neda brat jako plitvaniLeni píše:beann píše:DOUFAM ZE TO LENI NEKDE NEVYLILAJenom zbyteček...byla jsem statečná, ale po lahvi vína, panaku metaxy a morganu už jsem to do sebe všechno nedostala
![]()
Ale taky se přidávám s poděkováním za milý přijetí a pohoštění![]()
100RM píše:No, uz si sa dostatocne zapsal ...sominek píše:hoši nevím co furt tak moc řešíte...
členství jsem si zaplatil...
Ale bude ti odpusteno, pokial vsetkym dotknutym zaplatis na sraze panaka(tekuteho, nie prazskeho)