Prima nápad. A nejen stavět plot, ale celý víkend hlídat, aby nedosšlo k dalšímu incidentu.Susi píše:Ti dva mamlasové nastoupěj povinně, na brigádu! Budou stavět plot.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BIG BMW 2008
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Klubové ID: 56
Speedy píše:Stan je samozřejmě pro klubáky zadarmo a za jeho postavení a výsledné zabalení nikdo předpokládám nic nechce, ale alpovi za topení by se nějaká koruna určitě hodila![]()
škoda, že se zatím ozvali jen věrné duše, ale pro ně se to dělá s radostí
kluci sorry jsem strašnej ... klidně mě pošli te číslo účtu do SZ a pošlu určitě příspěvěk...jsem u toho topení travíl mnoho času...tím to se omlouvám a nebo na další akci s usměvem přispěji...jesště jednou omluva za to že se nabízím až po upozornění...
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Nejde jen o stan, samozřejmě je klubový, ale Alp ho musel přivést a do auta se dva nevejdou, tak jel Aleš dvakrát z Prahy a z5, nevím přesně jak je to daleko, ale minimálně 200km najel navíc..
Prosil bych, aby jsme nebrali jako samozřejmost, že někdo zařídí klubové zázemí, minimálně to stojí čas.. a čas jsou co..
Peníze..
Děkuji..

Prosil bych, aby jsme nebrali jako samozřejmost, že někdo zařídí klubové zázemí, minimálně to stojí čas.. a čas jsou co..

Děkuji..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Myslim, ze nejsem sam, kdo se nezeptal co je dluzen.. coz takhle, ze by se na pristi VH mohlo odhlasovat, ze podobne vymozenosti budou jejich iniciatorum plne hrazeny z klubove kasy a pokud ta na to neni "stavena", melo by se v predstihu a bez okolku zverejnit cislo uctu, kam je mozno zaslat prispevek.. myslim, ze kazdy rad upusti nejakou tu stovecku, aby se zase priste dalo kam ususit ponozky, posrkat par malych piv nebo si vystat frontu mezi buznama na krkovicku..
pak se musim stydet, prestoze jsem nemel ani jedno zvetrane pivo a kdyz jsem prinesl sva masa, rizek me vykazal, ze je toho tam X kil a at to zase schovam.. ale jo, mataluv dzus jsem trosku ztrestal a dokonce i druhy den jsem ho sel cvicne protrepat kdyby nahodou

pak se musim stydet, prestoze jsem nemel ani jedno zvetrane pivo a kdyz jsem prinesl sva masa, rizek me vykazal, ze je toho tam X kil a at to zase schovam.. ale jo, mataluv dzus jsem trosku ztrestal a dokonce i druhy den jsem ho sel cvicne protrepat kdyby nahodou

rajskeho ?M3maniac píše:jak říkám,platím bombu plynuSpeedy píše:Stan je samozřejmě pro klubáky zadarmo a za jeho postavení a výsledné zabalení nikdo předpokládám nic nechce, ale alpovi za topení by se nějaká koruna určitě hodila![]()
škoda, že se zatím ozvali jen věrné duše, ale pro ně se to dělá s radostí

///palačinka rulezzz
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem netušil že i ve Valmezu jsou BMW fans...paráda..to já jel dokonce na Big z Rožnova pod Radhoštěm do Brna busemshoot_one píše:Jasnačka, my z Mezu jsme jeli necelých 300, Vsetíňáci o 20 navíc a 7er z Trenčína co s námi pak jeli v koloně to měli cca 400km - když se chce, tak to jdeVikec píše:já jsem jel na Big taky 260Km,no problem

toto fakt nepochopím....RuDoSh píše:tech bylo vic ne? Jestli je to to od vycepu....surfis píše:Myslím, že nedopadlo zrovna nejlépe. Viník, ať se přizná!Misa píše:Po BIGu se postrádá skládací křesílko, hnědej rám a žlutozelená látka, pokud o něm někdo něco víte, dejte vědět