Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW - OT pokec ke srazu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
boby06

#441 Příspěvek od boby06 »

SAKRA SAKRA SAKRA :cry: Mesic se na to klepu,nespim a nakonec tohle.
myrryn88
Kontaktovat uživatele:

#442 Příspěvek od myrryn88 »

taky sem chtel jet ale mam vysranou tu viscu a navic to hnusny pocasi,no nic tak za rok
Kvidas

#443 Příspěvek od Kvidas »

na tenhle sraz sem se tesil od minulyho roku. Ale pocasi do dojebalo. rano sem chtel jet, rikam si 140km to bude treba uplne jinak,ale volal sem kamosoj a prej dest , vitr. tak sem to zabod a asi sem udal dobre

k hovnu :?
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#444 Příspěvek od beemwex »

Ja se vratil ted....trošku mokrej,auto si užilo bahenní lázen-já teda taky.Dorazilo zhruba 550 aut což pořadatelé považují za uspěch v tomhle sajrajt-počasí.Škoda ,že sprinty se hrozně vlekly,protože se auta vracely po stejný ranveji zpáky...aspon že RZ odsejpala.(nic jinyho se totiž venku nedalo dělat)....jinak docela gut!! :wink:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#445 Příspěvek od Lion »

Bohužel i já sem se na to vybodl. Počasí nahovno. Měl sem jet už včera, ale nehoráznej déšt, vítr a zima. Tak sem si říkal to stejný: " Ráno bude třeba líp". Ráno se probudím a zase lilo a leje pořád, zima 12°C. V těchhle podmínkách to opravdu nemělo smysl někam jezdit. Škoda, těšil sem se. :? :(
KAMIL740

#446 Příspěvek od KAMIL740 »

TAK SEM SE VRATIL FAKT HNUS POCASI NA PICU KAZDEJ ZAVRENEJ HNUS HNUS HNUS A TAK SEM SE TESIL HNUS
DOUFAM ZE PRISTI ROK TO BUDE LEPSI :twisted: :twisted:
Michall

#447 Příspěvek od Michall »

Taky jsem to nevydržel a zdrhnul domu,boty promáčený durch a nechtěl bych to odskákat rýmyčkou a kašlíčkem. :D Počasí fakt na ...
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#448 Příspěvek od Syrup »

Jeste asi v 11 jsem vahal jestli mam nebo ne, pak v Praze zaclo chcat a chcalo asi az do peti?! tak jsem se na to vysral a jak koukam, dobre jsem udelal...
Susi

#449 Příspěvek od Susi »

Auta, program, spanilka, organizace, vše bezva. Ten nahoře ovšem není zřejmě vyznavač vrtulek, tak to všechno zhatil. Já se vrátil teď. Po spanilce odjela většina z nejvytrvalejších a večerní program zřejmě KO. Prostě "NA HOVNO".

Omlouvám se pražské grupě, že jsem nebyl v pátek v 19 u Village - kvůli kámošovýmu rozbitýmu podautu jsme to museli posunout. Nebyl jsem na netu...

p.s.: Těším se na příští rok! :banan: :lol:
castro
Kontaktovat uživatele:

#450 Příspěvek od castro »

stačil altánek a nebylo to nic hroznýho... zas taková zima nebyla, déšt sice otravnej ale s pláštěnkou a deštníkem no problem... Jen mě tam strašně vadili ty blbové co si na asfaltu nezakloužou tak dělali z bláta řeku sraček a ještě jim nedocházelo že choděj okolo lidi a to bláto líta na ně, nebo mě do okýnka...

Jinak sraz byl vynikající, i přes to počasí. Strašně dobře jsem se bavil a nic mi tam nechybělo. V sobotu po poledni to bohužel většina zabalila tak jsem pak jel taky...

Ale jinak BOMBA!!!! mě pár kapek nezkolí, nejsem z cukru :wink:
Susi

#451 Příspěvek od Susi »

castro píše:stačil altánek a nebylo to nic hroznýho... zas taková zima nebyla, déšt sice otravnej ale s pláštěnkou a deštníkem no problem... Jen mě tam strašně vadili ty blbové co si na asfaltu nezakloužou tak dělali z bláta řeku sraček a ještě jim nedocházelo že choděj okolo lidi a to bláto líta na ně, nebo mě do okýnka...

Jinak sraz byl vynikající, i přes to počasí. Strašně dobře jsem se bavil a nic mi tam nechybělo. V sobotu po poledni to bohužel většina zabalila tak jsem pak jel taky...

Ale jinak BOMBA!!!! mě pár kapek nezkolí, nejsem z cukru :wink:

Troubil jsem na Tebe, že jako zdravim, ale asi jsi měl bláto v uších... :lol:
To pivko dáme holt příště. :wink:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#452 Příspěvek od Maikl »

až na to počasí, stejně jako minulej rok :cool2:
A kvůli dvoum ČŮRÁKŮM (jízda po ranveji, zrovna když šlo letadlo na přistání - musel to zas zvednout, škoda prej 50tis Kč)) mohlo bejt po sraze, ale snad to dopadlo dobře, vyhlašování pokračovalo dál, A doufám že to ti dva zaplatěj, přeju jim to!!!
globusman
Kontaktovat uživatele:

#453 Příspěvek od globusman »

Maikl píše:až na to počasí, stejně jako minulej rok :cool2:
A kvůli dvoum ČŮRÁKŮM (jízda po ranveji, zrovna když šlo letadlo na přistání - musel to zas zvednout, škoda prej 50tis Kč)) mohlo bejt po sraze, ale snad to dopadlo dobře, vyhlašování pokračovalo dál, A doufám že to ti dva zaplatěj, přeju jim to!!!

Jsou to buzeranti. Dostali to písemně a ještě se to tam několikrát za hodinu opakovalo. Jen doufám, že to neodnese chudák DC
nairam

#454 Příspěvek od nairam »

BOHHy

#455 Příspěvek od BOHHy »

Jsem moc rád , že jsem doma. Bylo to hodně vysilující. To pocasi bylo šílené. Nečekat na spanilku, tak uz jsem jel domu v poledne a to nejsem z cukru. Díky pořadatelům za pripravenou akci . Holt priroda je silnejsi . ALE .. priste uz to muze byt jen lepsi. ... teda pokud nas tam jeste pusti diky tem hovadum, co malem sejmuly na muj vkus velke letadlo. Vic uz to rozebirat nechci, protoze bych se i malinko navezl do pořadatelské činnosti.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#456 Příspěvek od matal Moderátor »

Díky za sraz pánové, i když menší nedostatky se vloudily a tím nemyslím počasí..

Opět jsem Vás rád viděl, tak nashle v Dětenicích a na BMW AUTUMN.. :!:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#457 Příspěvek od ELiLOBO »

tak z BIGU mam radost...počasí nepočasí rád sem se tam podíval. Akorát ty sprinty se táhly a já nevyhrál (všechno je zkorumpovaný:)) Taky sem koukal když tzv. "pevné jádro" bmwklubu odjelo před spanilkou. krom počasí fajn akce.
pazda
Kontaktovat uživatele:

#458 Příspěvek od pazda »

jojo super akce. ale to pocasi to dost pokazilo, bohuzel. bahno mam naprosto vsude, uz se vidim jak ho budu rano starat z narazniku :-D
DOEMIXXX

#459 Příspěvek od DOEMIXXX »

sraz supr, ale to pocasi bohuzel nevyslo...snad priste...kazdopadne diky za pokec :!:
Killca

#460 Příspěvek od Killca »

hosi, me to tak mrzi, vcera se to pocasi jeste dalo zvladnout, ale dneska to bylo sileny, drzeli sme se do 12, kdy sme vyjeli do mnichova hr. na obed protoze grilovat se v tom fakt nedalo, na namesti 3 restauracy plny, 1 vari hnuj coz vim od minuleho leta, 1 zavrena a v te nejlepsi a nejvolnejsi vubec nechodila obsluha, takze sme pojidali po trech bagetach na benzince, hruza, to nas tak dojebalo, ze sme se rovnou sbalili a jeli domu, takse mi ta akce zhnusila, ze ani spanilka me vubec nelakala

priste by to chtelo hodne altanu zavazat k sobe, aby byla nejaka megahala a pod se da delat vsechno a je klidek, jeste to cely obalit igelitama a ani tam nefouka,

ale sem rad ze sem se zase potkal s lidma co sem dlouho nevidel a uz konecne bychom se zase mohli setkat na poradnym, velkym regionalu v praze a zajit zase na nejaky dobry jidlo, ted mam penize, tak to musi vyjit :-D a taky sem rad podporil dciho aby nebyl s tim letistem v minusu, prece jen by to byl trochu problem
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět