Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BIG BMW - OT pokec ke srazu
-
Rendis
- Klubové ID: 286
vím,že to bude znít blbě,ale je to sraz BMW.Ale když se zeptáš pořadatelů tak si myslím,že na noc by ho tam pustit mohly.x_wares píše:a když by tam chtěl zůstat přes noc tak musí nechat auto před bránou?já ho do svýho bmw můžu vzít ale beru ještě drahou polovičku a tři se v autě nevyspíme
![]()
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
-
Kvidas
- Klubové ID: 1352
ten sme jedu. tak se rozmysli a kdyztak dej vedet do szx_wares píše:přes Hradec ne, jsem z Náchoda a pojedu přes Trutnov ale jestli jedeš směr HK - Jičín tak přes Jičín pojedu.. Jestli nebude nějaký brutal počasí, pořád jsem takovej nejistej..Kvidas píše:Tak nakonec az sobota rano.
POJEDE V SOBOTU NEKDO PRES HRADEC KOLEM 7 RANNI?
-
Dave
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
Nestrašte! Já mám od pondělí naleštěné auto v garáži a jestli bude chcat tak nevím kdy vyrazím.Zave píše:jojo, proto sem jel umyt auto, vyjedu z mycky a zacalo chcat kurvapazda píše:v Brne sviti slunko![]()
![]()
a nyni chcije a je zamraceno
No stejně zatím sedím na zasr**** letišti někde ve Waršavě
Tak jsem se ted vratil z Bigu, uplne na hovno, chcije tam jako svine, zima, mlha, vsude blato, auto zasrany, boty zasrany od bahna, kalhoty zasrany od bahna jak si tam nektery hovada proste musej hrabnout mezi autama. Jako tesil jsem se na to peknou dobu ze to je nejvetsi sraz Bmw ale to pocasi to domrdalo uplne, byl jsem tam asi hodku, dyl se to venku nedalo vydrzet!