Tak nejlepší abys dojel v pátek večer. Já tak dojel minulej rok a nikde nikdo-akorát Boobika s MBéčkem . Sice bys o spanilku přišel ale on takovej fotograf či filmař se vždycky v autě hodí. By tě někdo vzal sebou...
patriot1 píše:
Hmm, ale ted si vem, že by si měla ve slečně 2.8i a 192 PS a 280 Nm krouták, to je nebe a dudy ... Neříkej, že by si to nebrala ...
vsak rikam ze uz bych si 4val nekoupila kdybych kupovala ted tak jak rikas 2.8..
Nebere si to zle, možná bud ráda, že máš jen 1.8, třeba by bylo za chvíli o jednu angel min .... Ono není moc holek, co jezdí s 192 PS .. Já neznám žádnou ....
Já znám jednu, co v pohodě jezdí s 210kW a řve, že už je to málo
angel_1 píše:
vsak rikam ze uz bych si 4val nekoupila kdybych kupovala ted tak jak rikas 2.8..
Nebere si to zle, možná bud ráda, že máš jen 1.8, třeba by bylo za chvíli o jednu angel min .... Ono není moc holek, co jezdí s 192 PS .. Já neznám žádnou ....
patriot píše:
taky znam jednu.. jezdi s M5 E39
TAkže důkaz, že ne všechny jsou stejní, myslím, že existuje.....
je to kratsi nez po dalnici a D1 je spis tankodrom tak se mi po ni moc nechce
To sice jo, ale s tvym rozvorem to snad neřešíš?? Mimochodem taky jedu přes HK bude nějakej hromadnej odjezd z Brna? idealně parkoviště u Globusu?
jo muzem udelat kolonu.. akorat kamos s tou 318i pojede nekde odkudsi takze nevim jak to bude casove stihat.. nebo se mozna pripoji pozdeji. no se svym rozvorem to resim jen z hlediska castejsi vymeny dilu
kavanda píše:
Se Ti tam zasekly kvalty a víc jak za 3 tam nedáš, bo co?
Proti pazdove 540 to proste nejede.
tak asi nepojedete na krev že ..Možná pojedu z Prahy s mojí 316i za M3kou tak taky asi nebude moct jet na plno
Už je to tady zase ........... pokud chcete závodit, jeďte na okruh! Nechci se nikoho osobně dotknout, ale poslední dobou jsem už podruhé viděl bouračku bmw - nějací mlaďáci a vyloženě jejich zavinění
Tak sorry
tak asi nepojedete na krev že ..Možná pojedu z Prahy s mojí 316i za M3kou tak taky asi nebude moct jet na plno
Už je to tady zase ........... pokud chcete závodit, jeďte na okruh! Nechci se nikoho osobně dotknout, ale poslední dobou jsem už podruhé viděl bouračku bmw - nějací mlaďáci a vyloženě jejich zavinění
Tak sorry
ehm, asi jsem neco prosvihl ale kdo mluvi o zavodeni? pokud vim tak Emhyr jen narazi na fakt ze jeho 524td neni takovy letadlo. takze neboj nedomlouva se tady zadnej gumball
plysakmartin píše:Taky tomu nerozumim, když na sraz v koloně, tak snad pijánko na pohodičku, ne !?
My jezdime jako grupa často a snad vždy podle předpisů . Když se vyjede včas .. není kam spěchat , že?
Jinak z Českolipska jede grupa v pátek viz http://www.bigbmw.wz.cz
Jo a pánové nebere někdo sprchu .?.. po pátku myslim ze bych se rad osprchoval )