musím se omluvit všem za drobnou mystifikaci - při jednom přepočtu sem nepřipočetl správný počet aut, tudíž momentálně není registrovaných 333 aut, ale 411
děkuji globusmanovi za kontrolu
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Cau chlapci jeste sem nebyl nikdy na big bmw a tak se chci zeptat zda je nutne prihlasovat se predem jeste nevim na sto pro jestli dorazim ale k cemu je dobre registrovat se chci se jet hlavne pokochat ani ne tak soutezit....
dafson píše:Cau chlapci jeste sem nebyl nikdy na big bmw a tak se chci zeptat zda je nutne prihlasovat se predem jeste nevim na sto pro jestli dorazim ale k cemu je dobre registrovat se chci se jet hlavne pokochat ani ne tak soutezit....
tak tak to citim take chceme prijet asi dve auta ale jeste to nevime jiste spise to bude na posledni chvili a taky sehraje roli pocasi... soutezit ani jeden v nicem nehodlame jen tak se pokochat a pokecat s majiteli jinych BMW a mozna nocleh a nejaky to pivko. Tak jak je dulezite se registrovat?
Jojoj stejny pripad az na to ze ja pojedu sam s pritelkyni odkud jsi ja z jablonce n/n tak ze bych se pripojil-)) jinak pokud by mel nekdo zajem z okoli rad si pokecam s liberecakem ci jablonecakem co miri stejnym smerem...
Už nevím, kde jsem to četla, ale někde bylo, že se má hlásit pozdější příjezd než v 10, takže to píšu tu... vzhledem k dovolený kolegy mám 2x víc práce a dojedu až někdy v noci
Leni píše:Už nevím, kde jsem to četla, ale někde bylo, že se má hlásit pozdější příjezd než v 10, takže to píšu tu... vzhledem k dovolený kolegy mám 2x víc práce a dojedu až někdy v noci
Já asi nápodobně. Zrovna v pátek k večeru teprve přiletím z debilního Polska tak nevím kdy dorazím
mkalous píše:Zkusím se zaregistrovat........
Ale čas příjezdu...nevím,nevím. zda dodržím. Celej tejden jsem na Ukrajině, v pátek návrat
dovez nejaky ukrajinky a udelame erotickou mycku aut:)
Věř romu, že s tím, abych je dovezl, by nebyl problem. Vzdycky se ptaj, jestli je vezmu k nam do Čech za lepší prací...... průser je, že musej mít vízum a na hranicich kontrolujou taak dobře, že nedokážu převést nic vic, než jeden karton cigaret a jednu vodku ))))
ale myčku bych bral