Já vím Jirko, že jsme se bavili o tomhle datumu, ale jak jsem psal, mám to zabitý. Do Bigu, pouze výše zmíněné termíny. Pokud pojedete 26.7. tak přeji příjemný výlet...georg316 píše:26. 7. 2008 projíždka na Lipno. Černá v Pošumaví, Frymburk, Lipno nad Vltavou kouknem na hráz. Po cestě nějaký ten objed občerstvení. Odjezd v 10:00 z ČB místo srazu upřesním.....
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jihočeský srazík OD IGY
-
surfis
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
uplně bych se vyprd na nějaký vystavování tech našich pleček a šel se nekam rozvalit na pláž s pivkem,...
just chiling out...
jet někam abych tam zase jezdil a pak jel zpátky... to mě neba. Držim ten volant každej den a rád bych si od toho trochu odpočinul u něčeho jinýho než zase auta auta auta
( řikám jen svůj názor )
jet někam abych tam zase jezdil a pak jel zpátky... to mě neba. Držim ten volant každej den a rád bych si od toho trochu odpočinul u něčeho jinýho než zase auta auta auta
( řikám jen svůj názor )
-
surfis
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak jsem to i myslel já...castro píše:uplně bych se vyprd na nějaký vystavování tech našich pleček a šel se nekam rozvalit na pláž s pivkem,...just chiling out...
( řikám jen svůj názor )
-
surfis
- Kontaktovat uživatele:
Tak se pojďmě domluvit hromadně. Teda, jestli se vám bude chtít. Já se klidně přizpůsobím, ale nechci vyrážet později, než jsem napsal. Čím dříve tam přijedeme, tím lépe. Aspoň nebudeme někde na okraji. Já mám celý příští týden dovču a budu na Lipně, takže v pátek je mi celkem jedno v kolik vyrazím. Je to cca 220km a v pátek to bude masakr, takže když nad tím přemýšlím, nebylo by od věci vyrazit hned po obědě, jinak se dostaneme do zácpy. Tak se tu vyjádřete.AdaM5 píše:Jedu taky tak můžem jet spolusurfis píše:Kdo jede na BIG? Na kolikátou plánujete odjezd? Já osobně vyrážím v pátek cca mezi 15 a 16 hodinou.