Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW CULT - 2008 největší sraz bmw na severní moravě!!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Pajunk
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pajunk »

Obrázek

Příjezdová mapa - z leva z Opavy - z prava z Ostravy
Obrázek
Obrázek

Pronajatý pozemek - platí přísný zákaz pohybu za vyznačeným červeným ohraničením.
Obrázek
Obrázek

BMW CULT 2008
Registrační mail Bmw.cult@seznam.cz

Pro registraci na BMW srazu prosím pošlete mail na Bmw.cult@seznam.cz a vyplňte následující informace:

1. přezdívka-nick:
2. auto kterým přijedete: modelová řada a označení - obsah:
3. účast v discilínách
SPRINT: ano/ne
DRIFT: ano/ne
SPANILÁ JÍZDA: ano/ne
PÁLENÍ PNEU: ano/ne
4. nocleh ze soboty na neděli: ano/ne
5. množství osob, které s vámi přijedou: kvůli dostatečnému množství občerstvení

Pokud se chce někdo z vás nabídnou jako pořadatel a přiložit tak ruku k dílu pošlete nám tuto informaci také v mailu a připište své nápady a vize. Velice rádi si necháme poradit a pomoct.

VZOR

1. Paja
2. BMW E30 320i Kabrio
3. SPRINT: ne
DRIFT: ne
SPANILÁ JÍZDA: ano
PÁLENÍ PNEU: ne
4. ano
5. 3 osoby
Rostik

#2 Příspěvek od Rostik »

No tak pište kdo se ukáže je to misto Mošnova jelikož ten byl zakazan tak se ozvete kdo pojede :wink:
Pajunk
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pajunk »

jo no za ten zákaz na mošnově mužete pěkně poděkovat tunig týmu ostrava a dalším nejmenovaným týmům kteří si myslí že tuní auta ale zatím se jen předvádějí kdo má rychlejší 1,4 a dělají bordel - díky tomu vedení letiště zamítlo všechny srazy které by někdo chtěl konat oficiálně na jejich pozemku. do konce června bude kolem letiště plot a pak si už tuning tým ov a spol ani neškrtne. takže všichni co jste byli loni na mošnově který jsem pořádal já s pinkim rostikem a fizlem tak se těšte na mnohem lepší sraz bmw který bude pravidelně každý rok. omlouvám se za to vstupné ale platíme za ten pozemek spoustu peněz a nějak to zaplatit musíme - i tak budeme v mínuse to mi můžete věřit - děláme to pro vás všechny tak se rozhoupejte a zaregistrujte se nebudete litovat - za to ručím.
Pajunk
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pajunk »

slyšel jsem že bmw klub je takový o ničem ale teď to i vidím - to jako nikdo nepřijedete? Kdo byl loni na mošnovském BMW sraze který jsem pořádal? čte to vůbec někdo ???
Marek-is

#5 Příspěvek od Marek-is »

nák postrádám na sprintech v kategoriích slovo DIESEL :idea:
Pajunk
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pajunk »

kategorie diesel nebude - není třeba - stačí rozdělení podle obsahu - nebo si netroufáš na benzínové motory? -
100RM

#7 Příspěvek od 100RM »

Pajunk píše:slyšel jsem že bmw klub je takový o ničem ale teď to i vidím - to jako nikdo nepřijedete? Kdo byl loni na mošnovském BMW sraze který jsem pořádal? čte to vůbec někdo ???

Ctou to vsichni, ale tych srazu je tolik, ze se to proste neda stihat ani casove, ani financne, takze lidi si spis vybiraj zavedene srazy s nakou tradici..
7er. True definition of luxury. Yours.
Pajunk
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pajunk »

už to dělám třetím rokem jen jsme to měli na letišti v mošnově. tam nám to zrušilo vedení letiště a tak jsme našli nový prostory. Jasně chápu že si lidé vybírají ale tohle není sraz jakože sejdeme se na parkovišti a pokecáme - všechno je naplánované, pozemek, pořadatelé, občerstení, stánek s bmw reklamníma věcma, tuningové díly na bmw - možná pár podvozků, rozpěrných tyčí, svody, výfuky atd. k tomu spousta jídla a pití, bude se čepovat birel možná radegast večer ohňostroj, spanilá jízda prostě všechno co má být , večerní projekce, záchody, voda, spousta prostoru ze kterého nás nikdo nebude vyhazovat. Loni i předloni si všichni pochvalovali jak to byl super sraz a ted nikdo ani nenapíše - je to divné
George_D
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od George_D »

Pajunk píše:už to dělám třetím rokem jen jsme to měli na letišti v mošnově. .............

No jo, ale to je holt na vic srazech třeba Mord, Big a abych pravdu řekl, ja osobně mam rad menší srazy, kde je vic klidu a ne megabordel :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Pajunk píše:slyšel jsem že bmw klub je takový o ničem ale teď to i vidím - to jako nikdo nepřijedete? Kdo byl loni na mošnovském BMW sraze který jsem pořádal? čte to vůbec někdo ???

na kolik srazu si prijel ty...... posledni 2 roky sem te neriegistroval na zadnem sraze na morave... tak nevim co se tady rozcilujes......
uz z principu bych nejel na sraz s nekym kdo ma takovy pristup.... :roll:

a kdyz koukam zpet ani jednou sem tady nezaregistroval 2 rocniky BMWcultu zpet......
Pajunk
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pajunk »

hej byl jsem s tebou loni na mordu, byl jsem na bigu, a kdyby jsi uměl číst tak to bylo loni i předloni bmw sraz mošnov - taky jsem byl párkrát na srazech v šenově a ostravě taky. mám dvě práce tak nedokážu být na každém srazu, tady jsme dělali sraz na žermanicích atd. tak nepoučuj!
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Pajunk píše:hej byl jsem s tebou loni na mordu, byl jsem na bigu, a kdyby jsi uměl číst tak to bylo loni i předloni bmw sraz mošnov - taky jsem byl párkrát na srazech v šenově a ostravě taky. mám dvě práce tak nedokážu být na každém srazu, tady jsme dělali sraz na žermanicích atd. tak nepoučuj!

ja te nepoucuji.... jen se mi nelibi jakym tonem pises na nas svechny.. jestli si byl na Mordu tak to nevim... snad si prijel , ale nikoho s nikem pajunk nemam ani na jednom seznamu... zpetne..

promin za OT , uz ti sem psat nebudu...
Pajunk
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Pajunk »

byl jsem tam ale přijeli jsme pozdě a mohli jsme si užít jen spanilou jízdu - jak říkám mám dvě práce nestíhám všechno. ale mord měl nádhernou spanilou jízdu to musím nechat!!! Omlouvám se za ten ton ale mám v tom spoustu peněz a jsem z toho trochu smutný i naštvaný víš co nikdo ani nic nepíše. :(

Jo jinak tady jsou reference:
http://forum.e30.cz/sraz-severni-morava ... ,paja.html

http://forum.e30.cz/zermanicka-prehrada ... ,paja.html

Přečtěte si reference a udělejte si vlastní obrázek.
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Oldman »

Paja,nerozumiem prečo tu nie si registrovaný pod svojím nickom z e30.cz. Tiež nerozumiem tvojemu prístupu .Prídeš sem niekam pozývať a hned to tu všetko sprdneš ako malé decka,docela 100Rma obdivujem za jeho reakciu.A čo si predviedol na bmwklub.sk nebudem komentovať.Ak v tom máš prachy,tak ver že týmto prístupom o ne prídeš.
Pajunk
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Pajunk »

Tak zaprvé - Paja je už tady zabraný a na sk taky. smůla.
Za druhé na sk jsem četl jen samé nesmysly - nenapsali jste tam ani jednu rozumnou větu - prostě upné nesmysly tak jako se vám všem omlouvám že jsem řekl že píšou nesmysly. nechápu co tím jako myslíš nic hrozného jsem neřekl.

Ok nebudu se vůbec k tomu vyjadřovat.
Pavel

#16 Příspěvek od Pavel »

já o tomhle srazu slyším poprvé...ale každopádně rád bych se jel mrknout,ale jak na svinu jsem v termínu 11.7 až 20.7 v Chorvatsku...tak stejně jsem loni přišel o MORD... :( :?

pěkně mě to sere,dělal jsem si zálusk o tu soutěž o nejhezčí 5er :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Pavel píše:dělal jsem si zálusk o tu soutěž o nejhezčí 5er :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:Policie: :Policie: :Policie: to mas co delat abys me trumfl... :banan:
Pavel

#18 Příspěvek od Pavel »

GeorgosAc píše:
Pavel píše:dělal jsem si zálusk o tu soutěž o nejhezčí 5er :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:Policie: :Policie: :Policie: to mas co delat abys me trumfl... :banan:

nevyhrožuj jo :mrgreen:

máš štěstí že tam nebudu tak máš šanci
Pavel

#19 Příspěvek od Pavel »

kua a ted mě to štve ještě víc,protože vím že bych tě porazil,z Berlingem tam parádu neuděláš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kubis2

#20 Příspěvek od kubis2 »

Tak tady je to opravdu zabite :roll:
Odpovědět