Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Okruh Brno
kosh:
Smarja neboooj! Co se ma stat se stejne ...
To co jsem psal je vhodne obuti. Nove/civilni gumy tam za pul hodky jsou KO, pokud nemas ten spravny okruhovy odklon kola. (A to bez driftovani.)
Ver mi, ze se taky bojim, aby me nekdo nesejmul!
Jedu se s autem vice mene seznamit a vylet mimo trat me nelaka.
Ostatne vyletu mimo trat jsem uz nekolik videl.
Coz by nebylo az tak hrozne - horsi je horka bezohledna hlava na trati.
Smarja neboooj! Co se ma stat se stejne ...

To co jsem psal je vhodne obuti. Nove/civilni gumy tam za pul hodky jsou KO, pokud nemas ten spravny okruhovy odklon kola. (A to bez driftovani.)
Ver mi, ze se taky bojim, aby me nekdo nesejmul!
Jedu se s autem vice mene seznamit a vylet mimo trat me nelaka.
Ostatne vyletu mimo trat jsem uz nekolik videl.

Vcera jsem jel na okruh - skvele jsem si zajezdil v kolone za horicim kamionem! Kua! Videl jsem jen asi poslednich 5 min. jizd.
Hlavne nechapu, proc nasi skvely prislusnici policie nas do toho nechali vjet! Misto toho, aby odklaneli alespon osobni dopravu (o problemu davno vedeli). Na jednom z exitu stali - zrejme, ale cekali az zaprsi a uschne.
Buzerovat to by jim obvykle slo (nerikam vsichni, ale jsou to preplacene neschopne a arogantni k***y) Sorry, potreboval jsem si ulevit.
Dnes jsem zvedavy, jak to dopadne. Pokud bude sucho nebo vlhky povrch prijedu. Pokud bude na ceste hodne vody tak asi nic. Mam na predku skoro slick.

Hlavne nechapu, proc nasi skvely prislusnici policie nas do toho nechali vjet! Misto toho, aby odklaneli alespon osobni dopravu (o problemu davno vedeli). Na jednom z exitu stali - zrejme, ale cekali az zaprsi a uschne.
Buzerovat to by jim obvykle slo (nerikam vsichni, ale jsou to preplacene neschopne a arogantni k***y) Sorry, potreboval jsem si ulevit.

Dnes jsem zvedavy, jak to dopadne. Pokud bude sucho nebo vlhky povrch prijedu. Pokud bude na ceste hodne vody tak asi nic. Mam na predku skoro slick.