měl by někdo zájem???myslím že příští víkend je prázdnej ale pokud se pletu tak mě opravte ale nevím o ničem.....takže bych udělal nějaky menší větší srázek BMW....ti co byli v napajedlích tak tak nějak ale ještě by to chtělo nějaký plácek na blbnutí.......spanilku atd.....ale potřebuju vědět jestli by byl zájem....
jo to ja taky...ale asi se lidi uz srazku prejedli protoze mi jsme jedini.....vím o letisti kde neni ani zakaz vjezdu a ani neni psano ze je to soukr....pozemek...ale problem je ze sem tam palil gumy......a na prd protoze je tam hruby asfalt a gumy mi zmizely pred ocima.....
a co se srazit v sobotu nekde v brně, někdo tu kdysi posílal odkaz na mapách na nějakej plácek v heršpicích, tak zablbnout někde mimo, bude pěkně je škoda sedět doma
stolz píše:a co se srazit v sobotu nekde v brně, někdo tu kdysi posílal odkaz na mapách na nějakej plácek v heršpicích, tak zablbnout někde mimo, bude pěkně je škoda sedět doma
jo jenze brno nemaj vsichni nejbliz....nemyslim tim me....me je jedno jestli pojedu do brna...zlina....olmiku....ale nevrhoval bych stred.....vim o miste na sprinty....kdyby nekdo chtel...
1flip1 píše:jo jenze brno nemaj vsichni nejbliz....nemyslim tim me....me je jedno jestli pojedu do brna...zlina....olmiku....ale nevrhoval bych stred.....vim o miste na sprinty....kdyby nekdo chtel...
a co je mezi Brnem a Zlinem ? Olomouc.. muzete si vzit Rudo lopaty a dojet ke me
no olmik take neni stred.....ale to je jedno.....proste sem piste kdo chce jet kam.a navrh bych ze se pridam k vetsine....ja navrhuju.....Morkovice....prdel ale je tam nefunkcni letiste
10.5 v 10 budem s rudoshem na te tocne se fotit, je to spojene s jinou akci (svatbou) takze do nejakych morkovic asi ne kdo chce muze se stavit to je cele
T613 píše:10.5 v 10 budem s rudoshem na te tocne se fotit, je to spojene s jinou akci (svatbou) takze do nejakych morkovic asi ne kdo chce muze se stavit to je cele
tak, T613 vozi svatbu a ja pak musim na stavbu.... takze jen na chvilku!
T613 píše:10.5 v 10 budem s rudoshem na te tocne se fotit, je to spojene s jinou akci (svatbou) takze do nejakych morkovic asi ne kdo chce muze se stavit to je cele
tak, T613 vozi svatbu a ja pak musim na stavbu.... takze jen na chvilku!
Ja idem na svadobnú akciu do Bratislavi, RuDoSh, pre teba natočím špionážné video, tamojšia Alpina