No ja bych to videl ze ti kteri pojedou od prahy a liberce atd pojedou na olomouc a svitavy jsou bod prujezdu tak by sme se vseci pripojily ze sy nas pojede min 20 aut ale my mame sraz v 6:45(aby jsme okolo te 7:00 vyjeli)na omv ve sy pak jedem trasa olomouc prostejov tak kdo bude chtit tak at se prida ale jelikoz svitavy jsou takovej ten stred tak by nas mohlo byt min 50-70 aut co vy na to?????
Ori píše:v sobotu ráno z okolí moravský třebový,kdo by jel?
Hola, my s mojou jedem, spíš než ráno bych řekl v sobotu dopoledne, vyloženě spěchat asi nebudem. V kolik chceš vyrazit ty?
no já právě nevim..když neskáču tak je asi zbytečný abych tam byl už v8. tak třeba kolem 10.nebo 11.vyjet??žádnej spěch. jedete přes olomouc??? já ale nevedu dálniční známku..
hele pokud chces muzes se pripojit pres moravskou pojedem cca 7:15-20.
zachy325 píše:No ja bych to videl ze ti kteri pojedou od prahy a liberce atd pojedou na olomouc a svitavy jsou bod prujezdu tak by sme se vseci pripojily ze sy nas pojede min 20 aut ale my mame sraz v 7:00 na omv ve sy pak jedem trasa olomouc prostejov tak kdo bude chtit tak at se prida ale jelikoz svitavy jsou takovej ten stred tak by nas mohlo byt min 50-70 aut co vy na to?????
no ja si myslim , ze prijezd v takove kolone je zbytecny... je lespi po mensich skupinkach at pak necekate nez zaparkujete....
jen ma dobra rada.....
zachy325 píše:No ja bych to videl ze ti kteri pojedou od prahy a liberce atd pojedou na olomouc a svitavy jsou bod prujezdu tak by sme se vseci pripojily ze sy nas pojede min 20 aut ale my mame sraz v 7:00 na omv ve sy pak jedem trasa olomouc prostejov tak kdo bude chtit tak at se prida ale jelikoz svitavy jsou takovej ten stred tak by nas mohlo byt min 50-70 aut co vy na to?????
no ja si myslim , ze prijezd v takove kolone je zbytecny... je lespi po mensich skupinkach at pak necekate nez zaparkujete....
jen ma dobra rada.....
a ze SY 20 aut ?
jj rizku cca 20 melo jich byt vic samozrejme pocitam i okolni vesnice atd
ale uz to nekteri odrekly skrz praci ci neco
je to dost aut ale zase takovy maly pokoukani pro ostatni :)a na nejaky parkovani se domluvime vzdyt nikdo nespecha a jestli bude cekat nez to zapichne 5min ci 15min je celkem fuk.
pazda píše:tak z Brna se nakonec vyrazi pozdeji, okolo 9te a zatim nevim odkud. radsi to sem pisu aby nekdo nestepoval v 7h na UH
já jen dodám že v 7:30 odjíždím z Rohlenky (první benzinová pumpa za Brnem u dálnice) .. pokud někdo chce může se připojit
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d