No problemo muzem se domluvit ve ctvrtek na srazu na hluboke bude tam dost lidi a lidi ve Strakach co maji bmw na plyn tam zvat nebudu at nedejchame plyn vsude kolem nas !!!!
xxxludaxxx píše:No problemo muzem se domluvit ve ctvrtek na srazu na hluboke bude tam dost lidi a lidi ve Strakach co maji bmw na plyn tam zvat nebudu at nedejchame plyn vsude kolem nas !!!!
Teď o víkendu bude myslím i veterán sraz, tak by jsme se mohli mrknout
xxxludaxxx píše:No problemo muzem se domluvit ve ctvrtek na srazu na hluboke bude tam dost lidi a lidi ve Strakach co maji bmw na plyn tam zvat nebudu at nedejchame plyn vsude kolem nas !!!!
pokud to bylo na me,tak jak sem psal v druhym tematu tak ctvrtek nestiham sem v praci
Ty vole ja se na to vyseru vcera mi na E39 prasknul chladic tak si vemu 5 e39 combi nebo E46 coupe facelift to se asi bude hodit vic nic mene priletime s Pisku tak uz se tesim !!!!Zacneme navstevovat srazy ted hojne zburcuju Pisek a Strakonice a dame poradny sraziky !!!!
Mně šutr od protijedoucího náklaďáku prasknul přední sklo... Ale s tou nedělí počítám. Se čtvrtkem to bude horší - přijde mi instalatér a ještě mi přivezou sporák, tak vůbec nevim, jak to bude probíhat časově...
vally píše:Mně šutr od protijedoucího náklaďáku prasknul přední sklo... Ale s tou nedělí počítám. Se čtvrtkem to bude horší - přijde mi instalatér a ještě mi přivezou sporák, tak vůbec nevim, jak to bude probíhat časově...
Z toho si nic nedělej, já se musím s mámou otočit v Makru
xxxludaxxx píše:Ty vole ja se na to vyseru vcera mi na E39 prasknul chladic tak si vemu 5 e39 combi nebo E46 coupe facelift to se asi bude hodit vic nic mene priletime s Pisku tak uz se tesim !!!!Zacneme navstevovat srazy ted hojne zburcuju Pisek a Strakonice a dame poradny sraziky !!!!
Luďo to ti to moc dlouho nejezdilo , to víš lepit chladič po bouračce je na nic, . Myslim, že Fajnor ani Zemánek by o srazíky zájem stejně neměli, takže bych LPG neřešil je to jen jejich věc. Sem zvědavej kolik toho zburcuješ