Neznám tě ale došlo mi to protože v tý kapitalistický automobilce dělá půlka lidí tady z fora.Znáš Máru 316i z RK?Nebo Vencu?Doda?na sraze hodíme řeč čus měj seCESi125 píše:Jo jo dělám.Chodíš na směnu po mě a tuším že děláš na stejný lince.Jen by mě zajímalo jak tě to napadlo.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	2 Východočeský BMW Sraz 26.4.2008 Týniště nad Orlicí
- 
				bazzi
							 - Člen Klubu
 - Klubové ID: 817
 - Kontaktovat uživatele:

O.K.mám bloknout pokoj i pro tebe?to aby jsem nebyli každý na jiném hotelu  
  já asi beru pokoj pro dva. když tak napiš. mám na mysli tohle http://www.hotel.orlicko.com/ ceny lidové lůžko 300,- Good job  
 večerní párty k nezaplacení 

- 
				bazzi
							 - Člen Klubu
 - Kontaktovat uživatele:

Toš nevím, ale asi budu muset, ikdyž nevím jak to vydrží dva dny?honzino píše:zkus to nějak prosím,psiskům nachystej velký misky granulí nebo masa a oni už se ohlídaj samibazzi píše:Ty první dvě varianty jsou docela drastyckébretajun píše:ještě nevím,asi v autě,nebo ve stanu ,nebo v hotelunavíc mi doma zapoměli všichni oznamit, že jedou pryč již dnes tak mám na krku ještě dva psy, škoda, že nejdou nacpat pod kapotu...
toš ještě uvidím
- 
				honzino
 - Kontaktovat uživatele:

zdarec,no já přímo z Týniště nejsem,jsem právě z tý Nový Vsi kde bude hlavní jádro srazu-pořádná show a odkud je Libor Zahrádka co má taky pěknou 5ku,ale v profilu udávám Týniště protože to si spíš každej představí než nějakou Novou Ves,kterých je v ČR 133Blackie píše:Už se moc těšim,doufám,že to budu stíhat,ale budu se snažit... Ani sem netušil kolik Týnišťáků má BMW... O tý stříbrný 528 vim,jednou mě předjel na tý rovince v Týništi u nádraží..Ale je fešná,hlavně ty kola!!!!
ALE CHODIL JSEM TAM NA ZÁKLADKU,nakupuju tam,zdejším barům jsme věrni občas do rána,jezdím tam odsud do práce,takže jako kdybych byl z Týniště a né přespolňák
Blackie píše:Už se moc těšim,doufám,že to budu stíhat,ale budu se snažit... Ani sem netušil kolik Týnišťáků má BMW... O tý stříbrný 528 vim,jednou mě předjel na tý rovince v Týništi u nádraží..Ale je fešná,hlavně ty kola!!!!
Heeeh to jsem jel zas jak kokot že jsem si tě nevšiml
- sejcek
 - Klubové ID: 1385

Tak jsem to dal dnes dokupy a doufam že mě už nic nečekaneho nepotka.honzino píše:celý pořadatelský tým drží palce ať je to v cajku a dorazíte,ahojsejcek píše:Tak mě nastavají komplikace, zitra musím do servisu a modlím se aby to nebylo nic dlouhodobýho(svítí mi mazánía oleje je tam dost, tak buď čerpadlo nebo spínač), sem se těšil tak doufam že to nějak dám dokupy
- 
				bazzi
							 - Člen Klubu
 - Kontaktovat uživatele:

TOO: 100RM

bazzi píše:O.K.mám bloknout pokoj i pro tebe?to aby jsem nebyli každý na jiném hotelujá asi beru pokoj pro dva. když tak napiš. mám na mysli tohle http://www.hotel.orlicko.com/ ceny lidové lůžko 300,- Good job
večerní párty k nezaplacení