Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

2 Východočeský BMW Sraz 26.4.2008 Týniště nad Orlicí

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
bretajun
Klubové ID: 701

#61 Příspěvek od bretajun »

ještě nevím,asi v autě,nebo ve stanu ,nebo v hotelu :lol:
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 817
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

bretajun píše:ještě nevím,asi v autě,nebo ve stanu ,nebo v hotelu :lol:
Ty první dvě varianty jsou docela drastycké :lol: navíc mi doma zapoměli všichni oznamit, že jedou pryč již dnes tak mám na krku ještě dva psy, škoda, že nejdou nacpat pod kapotu... 8) toš ještě uvidím
honzino
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od honzino »

Dobrý den hlásím aktuální info srazu:
sraz se rozrustá o nově nahlášené účastníky -

zahy
100RM
kaštan
davidj
sadamcx65

možná
ASTRA CABRIO+partička

takže v tuto chvíli máme předběžně hlášených +-70aut z toho může zase jako vloni přijet dobrých +-15-20 nenahlášených tak letos bysme tu 100vku mohli dát :D
Ohlásil se definitivně prodejce a oblastní dealer BMW STRATOS AUTO Hradec Králové že přivezou 2 předváděcí vozy a nějaké propagační materiály,v hospodě bude 60kg prasátko a dost pivka,jinak snad vyjde to počasí abysme mohli přespat v autíčkách popř. ve stanu ale znovu přikládám kontakt na levný hotel Orlice ve 4km vzdáleném Týništi nad Orlicí -Hotel Orlice, Mírové nám., 517 21 Týniště nad Orlicí
Tel./Fax: 494 377 037 Mobil: 603 89 25 41
Kontaktní osoba: p. Martin Špryňar
e-mail: hotel@orlicko.com
http://www.hotel.orlicko.com/
http://www.penziony.cz/tyniste-nad-orlici/hotel-orlice

hezký den,plakáty už máme snad všude díky spojeneckým mediálním pořadatelům WICKERMAN MISHA a u nás DJ HONZA TEAM tož snad to vyjde na výbornou!Fajn zbytek dne všem !CIAO
PS: a ještě jedno malé upozorněníspolumajitelka hospody nás prosí a vyzývá na to abysme viditelně nepožívali vlastní dovežené alkoholické nápoje,pronajali nám všem celý areál a mají s tím spoustu starostí tak ať to respektujeme ,předem díky
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#64 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

honzino ja bych prijel , ale bohuzel mam obednany kontajner a lopatu.... :?

tak at se ti to vyvede. :wink:
Misa Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 62

#65 Příspěvek od Misa Moderátor »

Počasí má bejt dobrý ... :D
E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
sejcek
Klubové ID: 1385

#66 Příspěvek od sejcek »

Tak mě nastavají komplikace, zitra musím do servisu a modlím se aby to nebylo nic dlouhodobýho(svítí mi mazání :( a oleje je tam dost, tak buď čerpadlo nebo spínač), sem se těšil tak doufam že to nějak dám dokupy :!:
honzino
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od honzino »

sejcek píše:Tak mě nastavají komplikace, zitra musím do servisu a modlím se aby to nebylo nic dlouhodobýho(svítí mi mazání :( a oleje je tam dost, tak buď čerpadlo nebo spínač), sem se těšil tak doufam že to nějak dám dokupy :!:
celý pořadatelský tým drží palce ať je to v cajku a dorazíte,ahoj
honzino
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od honzino »

GeorgosAc píše:honzino ja bych prijel , ale bohuzel mam obednany kontajner a lopatu.... :?

tak at se ti to vyvede. :wink:
ahoj.škoda,díky !
honzino
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od honzino »

bazzi píše:
bretajun píše:ještě nevím,asi v autě,nebo ve stanu ,nebo v hotelu :lol:
Ty první dvě varianty jsou docela drastycké :lol: navíc mi doma zapoměli všichni oznamit, že jedou pryč již dnes tak mám na krku ještě dva psy, škoda, že nejdou nacpat pod kapotu... 8) toš ještě uvidím
zkus to nějak prosím,psiskům nachystej velký misky granulí nebo masa a oni už se ohlídaj sami :)
honzino
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od honzino »

100RM píše:Ak sa budem v sobotu nudit, tak proc ne...
budem rádi když přijedeš
honzino
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od honzino »

bretajun píše:
davidj píše:Mě se účast taky komplikuje , manželka si chce vzít auto sebou k rodičům do Boskovic a já to se služební ochcávkou nebudu dráždit ...když tak zaparkuju někde hodně v boční uličce :?
tak dej manželce ochcávku
Přesně tak,doma musíš být velitel ty,jednou to přežije ject oktávkou když tvoje báwí potřebuje vyvenčit :D
honzino
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od honzino »

sadamcx65 píše:
tukan píše:já taky prijedu s kámošem teda jen vystrčíme auta před barák :D a možná stihneme dodělat i 328i a pošlapu wincenta ať sebou hodí a dodělá ty turbokamna aby mohl jet taky 8) kdyby jste někdo něměl čím jet mužu vám pučit e21 ale jen na vlastní nebezpečí a já s tim nechci mít nic společnýho :D
Ok, hlasím se k divizi E21 "SUICIDE" :lol: :lol: protože moje E36 smutně chrčí v garáži bez laku a jenom v ponožkách :lol: takže se musím vést :? :lol:
Nevadí.je nás na tom stejně víc,ale jsme rádi za každého fandu na sraze!čau v Sobotu !
honzino
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od honzino »

CESi125 píše:čau čau,taky snad dorazím se svou 325i-teda pokud ji stihnu ustrojit.Momentálně je u pana doktora a zítra se mi snad vrátí tak doufám že to do srazu rozhejbu.
jinak nás by mělo dorazit tak +-8 až 10 aut.
budem rádi kolego,mimochodem,neděláš taky v kolbence ?
honzino
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od honzino »

Tomassino píše:ta Kuňka me skoro přesvědčila... zřejme přijedu :)
to je slovo chlapa ! :wink:
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 817
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

100RM píše:Ak sa budem v sobotu nudit, tak proc ne...
Toš nudit se nebudem veznu nějaků slivovicu a dáme divokou noc na hotelu, ne? :lol: Co říkáš 100RMe
tukan

#76 Příspěvek od tukan »

honzino píše:
tukan píše:já taky prijedu s kámošem teda jen vystrčíme auta před barák :D a možná stihneme dodělat i 328i a pošlapu wincenta ať sebou hodí a dodělá ty turbokamna aby mohl jet taky 8) kdyby jste někdo něměl čím jet mužu vám pučit e21 ale jen na vlastní nebezpečí a já s tim nechci mít nic společnýho :D
čus prosímtě ty jsi Šimon?máte tu e39 kombajna a stříbrnou 7mu jestli se nemýlím,tvůj tatík dělá s mojím v Elitexu a dělali jste dobrý R-kařský srazy na koupálu,hele je tam u vás na písáku možnost ubytování v chatkách ?myslel jsem zálohu Orlici na námku když by někdo chtěl přespat protože přespávat nás tam bude vícero,teprv ta noční show je hlavní náplní srazu stejně jako vloni a letos je ještě na stan zima a většina bude spát v autě,jen se ptám že by bylo pár zájemců

BRRRRRRRRRRRRR šimon?? nee to musí každej kdo má BMW v TNO bejt šimon?? :D kterej prevít mi dneska dal za okno info o srazu když já už všechno vím jsem chytal nervy že to je nějaká reklama to by si dovolili dost šahat mi na Mazlika když jsem zjistil co to je tak jsem se hned uklidnil :lol: Mam tu stříbrnou e39 528i na černo-stříbrnejch 18" BBS rs stojím bud na Bělidle nebo na Námku v sobotu dorazíme na 100% dva ještě Kámoš s E34 wincent bohužel nedorazí leda že bych pro něj zajel nemá v těch pekelnejch kamnech ještě převodovku škoda :(
CESi125
Klubové ID: 1570
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od CESi125 »

Jo jo dělám.Chodíš na směnu po mě a tuším že děláš na stejný lince.Jen by mě zajímalo jak tě to napadlo. :D
los-puntos

#78 Příspěvek od los-puntos »

bretajun píše:
los-puntos píše:Doufám, že vyjde počasí 8)

Kdo pojede přes HK ? Dáme kolonku ? :lol:
jedem s Allem ale až kolem 16.00hodiny
OK uvidím jak to budu všechno stíhat, ale kdyžtak pojedu s váma :lol:
all
Klubové ID: 1018

#79 Příspěvek od all »

los-puntos píše:
bretajun píše:
los-puntos píše:Doufám, že vyjde počasí 8)

Kdo pojede přes HK ? Dáme kolonku ? :lol:
jedem s Allem ale až kolem 16.00hodiny
OK uvidím jak to budu všechno stíhat, ale kdyžtak pojedu s váma :lol:
vypadáto, že budem muset jet ještě o neco dříve, máme u Hradce proklepnout jednoho člena klubu.... ale darazíme na 100%
ještě dáme vedet... :!:
honzino
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od honzino »

tukan píše:
honzino píše:
čus prosímtě ty jsi Šimon?máte tu e39 kombajna a stříbrnou 7mu jestli se nemýlím,tvůj tatík dělá s mojím v Elitexu a dělali jste dobrý R-kařský srazy na koupálu,hele je tam u vás na písáku možnost ubytování v chatkách ?myslel jsem zálohu Orlici na námku když by někdo chtěl přespat protože přespávat nás tam bude vícero,teprv ta noční show je hlavní náplní srazu stejně jako vloni a letos je ještě na stan zima a většina bude spát v autě,jen se ptám že by bylo pár zájemců

BRRRRRRRRRRRRR šimon?? nee to musí každej kdo má BMW v TNO bejt šimon?? :D kterej prevít mi dneska dal za okno info o srazu když já už všechno vím jsem chytal nervy že to je nějaká reklama to by si dovolili dost šahat mi na Mazlika když jsem zjistil co to je tak jsem se hned uklidnil :lol: Mam tu stříbrnou e39 528i na černo-stříbrnejch 18" BBS rs stojím bud na Bělidle nebo na Námku v sobotu dorazíme na 100% dva ještě Kámoš s E34 wincent bohužel nedorazí leda že bych pro něj zajel nemá v těch pekelnejch kamnech ještě převodovku škoda :(
jASNÝ V POHODĚ,VÍME,plakát jsem ti tam dal osobně,u tak nádherný e39 nešlo odolat.tož v Sobotu kolego čus
Odpovědět