George_D píše:No když tam budeš mit 1-2 sedmy, tak jedna muže jet na začátku a jedna na konci
Otom cos napsal,si myslim svy a jestli nemas nic k tematu sraz 7er 19.4. tak se nam do toho neser. Sam buzerujes za OT tak bys mel jit prikladem
Hele ja za to fakt nemužu, že na vaš VIP 7er sraz nikdo nejede, a OT je tu dost na to, abych si taky nějaký dovolil, tak se neser Méďo a dej si trošku medíku na zklidnění
Pejta-7er píše:jak to vypadá, tak já taky nejedu, jelikož jsem bez druhý polovičky a sám takovou štreku jet se mi nechce, i kdybych jel ještě v sobotu večer domů, tak samotnýmu bych se bál, abych neklimbnul, když nejakou seženu, tak se prijedu podívat za Jardou a Playerem1. No uvidíme.
tak snad jedeš s medvidkem kterej jede taky z Liberce.
ono to není o tom jeslti ti lidi mužou ale o tom jeslti chcou, a řeknu vám že ani jeden člověk co mi psal že nejede mi neřekl DOST DOBREJ duvod, takže ste mě pěkně nasrali kluci, práce není výmluva!!!! pokud by jste chtěli tak si to zaříditie. Takže jste mě kluci vážně nasrali
Je vidět že umíte ocenit snahu někoho něco organizovat a těším se jak to přiště zorganizujete vy, asi budu zrovna v práci
todle řekl krásně medvídek, každej tady všecko řeší jako by měl miliony, kupuje všecko po kamionech ale dojet na sraz, to ne, ve vysledku je to jen hromada keců, na začátku když jsem se ptal kdo by dojel tak všichni plná huba kecu a nakonec vás není ani dvacetprocent. zklamali ste mě. pokud tu nebudu mít seznam aspon deseti sedmiček do zítra sraz ruším a už ani nehodlám organizovat další
jaráX , ja ti tady nechci vubec kecat , proto se omlouvam za OT , ale ted proste musim...
ja bych rekl ze jak se do lesa tak se z nej ozyva...... a precti si proc ty nejezdis na srazy.... vzdy tam ma s napsano ze mas hodne prace jako jediny duvod....
jo abych nezapomel uz je po uzaverce a nezapomen ze jsi nahlasen na seskoky....
GeorgosAc píše:jaráX , ja ti tady nechci vubec kecat , proto se omlouvam za OT , ale ted proste musim...
ja bych rekl ze jak se do lesa tak se z nej ozyva...... a precti si proc ty nejezdis na srazy.... vzdy tam ma s napsano ze mas hodne prace jako jediny duvod....
jo abych nezapomel uz je po uzaverce a nezapomen ze jsi nahlasen na seskoky....
na seskody jdu, nebo je potřeba pro to něco udělat? na srazy nejezdím kvuli času to je pravda, ale taky tam nekecám jak se těším a k bigu nebo tomu jakymusi pseudomordu jsem nepsal jedinej příspěvek. a navíc co se z těch srazů stalo karůzošou tak mě to moc nebere.
ok ( ja mel pocit ze te srazy uz moc neberou ). o pseudomordu nic nevim..... letos mord neni , je letni sraz bmwklubu poradany 320i a PvlemH - Bimmers motor weekend
George_D píše:No když tam budeš mit 1-2 sedmy, tak jedna muže jet na začátku a jedna na konci
Otom cos napsal,si myslim svy a jestli nemas nic k tematu sraz 7er 19.4. tak se nam do toho neser. Sam buzerujes za OT tak bys mel jit prikladem
Hele ja za to fakt nemužu, že na vaš VIP 7er sraz nikdo nejede, a OT je tu dost na to, abych si taky nějaký dovolil, tak se neser Méďo a dej si trošku medíku na zklidnění
Ja jsem naprosto OK a medik si davam kazdej den,cekam te v sobotu,tak doufam ze dorazis a ze jsi to ty,tak muzes jet spanilku hned zamnou
medvidek píše: Ja jsem naprosto OK a medik si davam kazdej den,cekam te v sobotu,tak doufam ze dorazis a ze jsi to ty,tak muzes jet spanilku hned zamnou
Hele to fakt nedam, jet 500 nebo kolik km abych se podival na par aut, a beztak už nějakou věcičku mám a týká se taky klubu, ale prostě to má uplně největší prioritu
Chlapi, rád sem vás poznal osobně, a děkuju za pozvání, bylo to fajn, vypadnout ze všedního dne a poznat fajn lidi. Ještě teď se nemůžu moc hejbat, jak jsem se tam u vás najed...
Pejta-7er píše:Chlapi, rád sem vás poznal osobně, a děkuju za pozvání, bylo to fajn, vypadnout ze všedního dne a poznat fajn lidi. Ještě teď se nemůžu moc hejbat, jak jsem se tam u vás najed...
uteklo ti to nejlepší, sedíme si tady u ohynku, grilovali sme se ve složení
JaraX, JaraX-G, Player, Player-G,, medvidek, medvidek-G. Greg, A7ex
Pejta-7er píše:Chlapi, rád sem vás poznal osobně, a děkuju za pozvání, bylo to fajn, vypadnout ze všedního dne a poznat fajn lidi. Ještě teď se nemůžu moc hejbat, jak jsem se tam u vás najed...
jo to věřím, ale myslím si, že to nebylo naposled, co jsme se viděli, alespoň vidíš, že když mi Liberečáci slíbíme, tak to prostě platí, a přijedem přes celou rep. Zkus mi prosím zjistit ty 19". Díky.
jo to věřím, ale myslím si, že to nebylo naposled, co jsme se viděli, alespoň vidíš, že když mi Liberečáci slíbíme, tak to prostě platí, a přijedem přes celou rep. Zkus mi prosím zjistit ty 19". Díky.
měli jste vydržet dýl, nebo snad byla Tvoje slečna tak špatná z té hanačtiny?