surfis píše:Vzhledem k tomu, že dnešní účast byla nulová, dáme termínek dostatečně dopředu, ať si dost lidí (bez výmluv) může na těch pár hodin udělat čas.
surfis píše:Vzhledem k tomu, že dnešní účast byla nulová, dáme termínek dostatečně dopředu, ať si dost lidí (bez výmluv) může na těch pár hodin udělat čas.
TERMÍN JE 11.5.2008 od 14 hodin
KDE: nejvyšší patro garáží OD IGY
kurňa to je pech stavil bych se moc rád se podívat, mám nový auto tak se představit, ale mám zrovna přijimačky na vysokou
TERMÍN JE 11.5.2008 od 14 hodin
KDE: nejvyšší patro garáží OD IGY
kurňa to je pech stavil bych se moc rád se podívat, mám nový auto tak se představit, ale mám zrovna přijimačky na vysokou
Není to přeci sraz na celý den. Stavit na hodinku by ses mohl...
Když nepřijedeš, nikdo ti nic vyčítat nebude. Škola je přednější.
surfis píše:Není to přeci sraz na celý den. Stavit na hodinku by ses mohl... Když nepřijedeš, nikdo ti nic vyčítat nebude. Škola je přednější.
Já vím, ale přijimačky v Brně a druhý den mám v brně školu , třeba to nějak vyjde. Jinak kdyby si jel někdo o víkendu v čb jen tak sjet nebo pokecat tak se určitě stavim , mám to tam 15 minut cesty. Rád se poradim o nějakých věcech na autech kterejm nerozumim.
Mám v budějkách nějaký zařizování, tak nechcete(alespoň pár lidí) dát pokec zas nahoře v IGY? Viděl bych to na sobotu nebo neděli, 26.4 či 27.4? Chci se pochlubit novým autem
fidzi píše:Mám v budějkách nějaký zařizování, tak nechcete(alespoň pár lidí) dát pokec zas nahoře v IGY? Viděl bych to na sobotu nebo neděli, 26.4 či 27.4? Chci se pochlubit novým autem
V sobotu má otec narozky a v neděli děda svátek... Se mnou nepočítejte.