co sem vubec lezeš s tou plečkou.,...michal09 píše:Nebyl jsem tady dva dny a teď jsem dočetl těch posledních 5 stránek...Docela dobrý divadlo
![]()
![]()
ale akorát ztráta času...
Jinak pokud tady někdo soudí lidi podle toho jaký maj auto a v jakým stavu, tak je to s prominutim ubohý...Bych to mohl rovnou zabalit se svojí 14 let starou, sériovou 318i....
Smích? No a co, nemám se za co stydět...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Pokec ke Strahovským srazům I.
- 
				castro
 - Klubové ID: 633
 - Kontaktovat uživatele:

- 
				michal09
 - Klubové ID: 1407

Promiňte Pane s 12 let starou, M packetovou 328i...castro píše:co sem vubec lezeš s tou plečkou.,...michal09 píše:Nebyl jsem tady dva dny a teď jsem dočetl těch posledních 5 stránek...Docela dobrý divadlo
![]()
![]()
Jinak pokud tady někdo soudí lidi podle toho jaký maj auto a v jakým stavu, tak je to s prominutim ubohý...Bych to mohl rovnou zabalit se svojí 14 let starou, sériovou 318i....
![]()
- 
				Hanz318iS
 - Klubové ID: 1862
 - Kontaktovat uživatele:

Zapomnel si napsat je to sracka ktera nejedemichal09 píše:Promiňte Pane s 12 let starou, M packetovou 328i...castro píše:co sem vubec lezeš s tou plečkou.,...michal09 píše:Nebyl jsem tady dva dny a teď jsem dočetl těch posledních 5 stránek...Docela dobrý divadlo
![]()
![]()
![]()
![]()
- 
				michal09
 - Klubové ID: 1407

Poznám FL...castro píše:nepoznáš fclift? je to teprv 10let..michal09 píše: Promiňte Pane s 12 let starou, M packetovou 328i...![]()
![]()
jo a jako bacha, mam ten štěstíválec, 24ventilovej!!!!!
To je vohovně, máš 2x tolik ventilů, vo litr vyšší obsah a vo 2 válce víc, ty kw ani nepočítám, to je napikačůů....
Tvuj charakter na TF a zde se projevuje velmi zajimavym zpusobem.Dee1032 píše:já nevím já nesoudím lidi podle aut ale podle chrakteru.... Ale včera se to tu dobře zvrhlo.....každej má pěkný auto až třeba na detaily,a na obsah motorů nečumte ,to by jsme se tu hádali doránaUž aby ylo léto co? venku je kosa
Není nějaká hromadná akce na léto?
.Dee1032 píše:je vidět že se tu do mě bude navážet pořád.... Ale jak vy na mě tak já na vás....Mě je to jedno já se dokážu hádat 24h/denně....
Airwolf: Ty mě neznáš osobně,nikdy jsem s tebou nemluvila tak jak můžeš znát můj charakter prosimtě?
Viz zvyraznena slova. A ta druha veta z te citace se zde predvedla presne obracene (viz zacatek flamewar, staci vzpominout Lupikovy kalhoty).
- 
				castro
 - Klubové ID: 633
 - Kontaktovat uživatele:

jsem čekal kdo se ozve...michal09 píše:Poznám FL...castro píše:nepoznáš fclift? je to teprv 10let..michal09 píše: Promiňte Pane s 12 let starou, M packetovou 328i...![]()
![]()
jo a jako bacha, mam ten štěstíválec, 24ventilovej!!!!!Vždyť můžeš mít klidně 12 let starou 36ku po FL...
![]()
To je vohovně, máš 2x tolik ventilů, vo litr vyšší obsah a vo 2 válce víc, ty kw ani nepočítám, to je napikačůů....![]()
No ale já mám vlastně o dvoje dveře víc, takže si můžem podat ruku, je to fifty - fifty...
![]()
tak ještě mi napiš kterej měsíc se to lámalo at jsem zas o neco chytřejší...
Docela me prekvapuje co se tady resi. Myslel jsem, ze se na tomto chatu schazeji lide, ktere zajima znacka aut BMW a vse kolem nich. Ze jsme fandove teto znacky. Ale ctu tady vzajemne urazky, dohady kdo ma o kolik kobyl pod kapotou navic, jestli to ma nekdo orezle nebo ne. No a co!!!! Je to nas konicek a bavi nas to. Nevim z ceho ta rozepre vznikla tusim z lehke rany. Ze nekdo nekomu pujcil auto a ten mu ho rozstrelil??? to je prece jeho vec. Ten co pujcil ma dobre srdce (rika se ale co nechces to pujc). Dal to neresim. (mozna ze je to upne kuli necemu jinemu  

)

Schanim nekoho na tandem na MOTOvandr s partou motorkaru cca 4dny po vlastech ceskych.Dee1032 píše:A ty o nějaký víš?? Bych v létě jela někam k vodě pod stan....castro píše:takových akcí se jistě domlouvá spousta...Dee1032 píše:Nevíte někdo jestli je se domlouvá nějaká akce na léto? Třeba jako stany,voda,buřty a tak???![]()