hle a pak se dohodnem na mojí provizi za reklamuHanz318iS píše:Ty kraso...Jsem necekal az takou spokojenost...Tak to dekuju...Randaal píše:a jinak vzdávám hold největšímu mistrovi Hanzovi314tdsza moji super hyper mega nářez samici (chápejte samolepku
)
Kdyby nekdo jinej chtel nejaky polepy na svuj khar nebo na cokoliv jineho neni problem,muzem se nak domluvit
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pokec ke Strahovským srazům I.
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
o čem to mluvíš? jen řikám jakej jsem měl od začátku pocit, nic vícPetta píše:Mě se moc líbí, jakej si frajer tycastro píše:mno ja jsem se bál už když za to sedla o svoje o 4m dál stojící auto...![]()
tak podle toho.Do očí mi nic neřekneš a tady si machr ...
Buď mi to řekni osobně, nebo na tohle fakt ser ...
-
angel_1
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
randaal: tak ho pak odvezem k Tobe a lovaky mi das nejak v prubehu, vsak mi stim neuteces, kdyztak si ho v noci sundam
ne fakt ja na ty penize za nej tak nejak nepospicham:-) ze jsi to ty:-)
Killca: to nevadi, jsem rada ze chutnalo, ani nevim proc jsem si vzpomela na Tebe, asi uplatek abys se mnou sel do toho kina
jak jsi rikal:-) nebo jsem proste hodna...
castro: co ten motor:-)??
Killca: to nevadi, jsem rada ze chutnalo, ani nevim proc jsem si vzpomela na Tebe, asi uplatek abys se mnou sel do toho kina
castro: co ten motor:-)??
-
los-puntos
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
škoda že já tam zrovna nebudu... ale najdi si NH CAR na netu a mají tam i mapku..los-puntos píše:Tak pokud vyjde teď o víkendu počasí tak bych se tam na vás přijel podívat jestli mě tam mezi sebe teda pustíte, nikoho asi znát nebudu![]()
![]()
BTW : ale nevím jak se tam dostat a kde přešně to je padž.. ,,Já nésu z Prahé ! ,,![]()
naprosto jednodušelos-puntos píše:Tak pokud vyjde teď o víkendu počasí tak bych se tam na vás přijel podívat jestli mě tam mezi sebe teda pustíte, nikoho asi znát nebudu![]()
![]()
BTW : ale nevím jak se tam dostat a kde přešně to je padž.. ,,Já nésu z Prahé ! ,,![]()
edit: konečně tě taky poznám osobně, když to vyjde, páč se známe ze dvou klubů a ještě ne osobně
sem klikniPetta píše:Mě se moc líbí, jakej si frajer tycastro píše:mno ja jsem se bál už když za to sedla o svoje o 4m dál stojící auto...![]()

jinak celkem pěkný auto, ale motor si nech zrepasovat, ty zvuky co vydává....
-
angel_1
- Kontaktovat uživatele:
tak to mi vysvetli proc se do toho pletes?? Nevis co mezi nima je a hazis tady takovy pichovinylupik píše:sem klikniPetta píše:Mě se moc líbí, jakej si frajer tycastro píše:mno ja jsem se bál už když za to sedla o svoje o 4m dál stojící auto...![]()
![]()
![]()
omlouvam se trochu me nastvala ta histerie...
ty si taky dobrá histerka, asi proto, že si stebou nemam vůbec co řictangel_1 píše:tak to mi vysvetli proc se do toho pletes?? Nevis co mezi nima je a hazis tady takovy pichovinylupik píše:sem klikniPetta píše: Mě se moc líbí, jakej si frajer tyDo očí mi nic neřekneš a tady si machr ...
![]()
![]()
ja treba nechapu proc prijedete na strahov a s nikym se nebavite? a taky tady nehazu blby obrazky..
omlouvam se trochu me nastvala ta histerie...
a rád se pletu, protože se tu teď divim co se muže stát, když se pučí auto
- Killca
- Klubové ID: 1648
Dee1032 píše:héééj co se to tu děje...prej petta rozbořila randalovi autííí...??? Jestli je to pravda tak můžu jen říct že randál je vůl že jí to půjčoval! Ať si drandí tou vyřechtanou herkouasi to je něco jinýho jet v autě...
vy si muzete podat ruce, vite kulovy co se stalo a jen buzerujete abyste si zvysili ego, kolem strahova na vsech prijezdovkach byly tuny aut kuli fotbalu, nasazeny na chodnikach a vsude kolem, bych jim vsem ukopal zrcatka, nedalo se poradne ani projet i ja sem mel problem odjet aspon k vezi, vbylo to tam neprehledny a jedouci auta nebyla na metr videt, tak si to potom zkus odjet v klidu ze, vy ste fakt lidi, ze bych vas pohladil nezne po tvarilupik píše:a rád se pletu, protože se tu teď divim co se muže stát, když se pučí automachrovinky no....
a dee, koukam na tvou zavist, je to videt
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
angel_1
- Kontaktovat uživatele:
lupik: presne neco takovyho jsem cekala
, me jen prislo divny ze prijedete na sraz a celou dobu tam neco sefujete dee na aute, to prece muzete i jinde a na sraze kecat, jestli proto jsem histerka, tak pak asi jo, ale tohle nepochopim....
castro: vidis nediv se ze reaguje, kdyz pises to co pises, taky bych reagovala na to co se mi nelibi, to je prece normalni, ja jen nechapu proc se do toho musej vmesovat dalsi lidi, to co je nebo neni mezi vama je vase vec a nikoho jinyho, nikomu potom nic neni tak proc to resi?? tohle me opravdu stve:-(
dee: tou vyřechtanou herkou myslim auto Pett???
castro: vidis nediv se ze reaguje, kdyz pises to co pises, taky bych reagovala na to co se mi nelibi, to je prece normalni, ja jen nechapu proc se do toho musej vmesovat dalsi lidi, to co je nebo neni mezi vama je vase vec a nikoho jinyho, nikomu potom nic neni tak proc to resi?? tohle me opravdu stve:-(
dee: tou vyřechtanou herkou myslim auto Pett???
zajimavy ze vsichni ostatni odjeli bez krese, ale to prej neni jen tenhle pripadKillca píše:Dee1032 píše:héééj co se to tu děje...prej petta rozbořila randalovi autííí...??? Jestli je to pravda tak můžu jen říct že randál je vůl že jí to půjčoval! Ať si drandí tou vyřechtanou herkouasi to je něco jinýho jet v autě...
vy si muzete podat ruce, vite kulovy co se stalo a jen buzerujete abyste si zvysili ego, kolem strahova na vsech prijezdovkach byly tuny aut kuli fotbalu, nasazeny na chodnikach a vsude kolem, bych jim vsem ukopal zrcatka, nedalo se poradne ani projet i ja sem mel problem odjet aspon k vezi, vbylo to tam neprehledny a jedouci auta nebyla na metr videt, tak si to potom zkus odjet v klidu ze, vy ste fakt lidi, ze bych vas pohladil nezne po tvarilupik píše:a rád se pletu, protože se tu teď divim co se muže stát, když se pučí automachrovinky no....
a dee, koukam na tvou zavist, je to videt
jeste me porad jak zvisit ego, ja to rozhodne moc potrebuju
a zavist je na jiny strane, tam kde se pomlouva,a ja ani Dee nemame co zavidet
dej to na brzdu a uvidíšcastro píše:LOL....Dee1032 píše:![]()
![]()
závidim pette ten "motor" nechtěla bych do toho vrážet prachy
Jen říkám to co si myslim jestli to nesmim tak jste komunisti...
btw: motor má zrovna vynikající... zkus něco jinýho
-
angel_1
- Kontaktovat uživatele:
hele je fakt ze tys do svyho auta moc penez nedalaDee1032 píše:![]()
![]()
závidim pette ten "motor" nechtěla bych do toho vrážet prachy
Jen říkám to co si myslim jestli to nesmim tak jste komunisti...