caknakis píše:Copak JaraXi, už jsi zjistil že přijedou 4 auta, tak už ti nevadí ostatní BMW?....že jste mě předtím na začátku odsoudili, když jsem to navrhnul....
jde hlavně o e38, jako mužou přijet i další auta, ale ty pojede až za e38mama v koloně, ale stejně to vypadá špatně.
A co GOGOHO a HITMAN,ty neprijedou??? To tam budem fakt jen ty,ja,Player1???? Je to vylet kterej me bude stat jen v benzinu 4000kc tak bych si to chtel uzit. No jestli nikdo neprijede tak doufam ze zaridis aspon grilovacku a nejakou action a prolezu ti ten vrak e-38my,potrebuju par veci. Ty vejfuky mam stale na aute,ale uz jsou tvoje tak se nemusis bat. VYZVA VSEM MAJITELUM e-38,PRIJEDTE,BUDE PRDEL!!!!!!!!!
PROSIM O POTVRZENI TECH CO PRIJEDOU!!!! Ti co chcete prijed,napiste at vime kolik lidi dorazi. Ja to mam 500km tam a zpatky,tak se nevymlouvejte ze je to daleko a prijedte. Jako omluvu prijimam umrti v rodine,jinak nic!!!!! Ti co nedorazi u me maji velke a navzdy nesmazatelne MINUS
chtel bych kluci dorazit....dle pocasi....jenze nemam vase vybasnene bawo ale tricu vkabru.......tak co ???muzu...nebo je to dle vas jen kapesni anglicak.....
1flip1 píše:chtel bych kluci dorazit....dle pocasi....jenze nemam vase vybasnene bawo ale tricu vkabru.......tak co ???muzu...nebo je to dle vas jen kapesni anglicak.....
1flip1 píše:chtel bych kluci dorazit....dle pocasi....jenze nemam vase vybasnene bawo ale tricu vkabru.......tak co ???muzu...nebo je to dle vas jen kapesni anglicak.....
tak je to tvoje trošku menší, bejt na mě, tak ať přijede každej, kdo má bávo, ať je to staroušek nebo novější kousek, tak jako tak je to BMW.. Ale nejsem hostitel...
tak je to tvoje trošku menší, bejt na mě, tak ať přijede každej, kdo má bávo, ať je to staroušek nebo novější kousek, tak jako tak je to BMW.. Ale nejsem hostitel...
jj uděláme to tak, ale sedmy pojedou první.
Prosím tě, nahodou roletku do zadních dveří nemáš? Myslím tu v menší, jak je v tom trojúhelníkovým okně, vím, že to sem nepatří, ale zapoměl bych na to. Děkuju.
Pejta-7er píše:[quote="1flip1"]chtel bych kluci dorazit....dle pocasi....jenze nemam vase vybasnene bawo ale tricu vkabru.......tak co ???muzu...nebo je to dle vas jen kapesni anglicak.....
Prosím tě, nahodou roletku do zadních dveří nemáš? Myslím tu v menší, jak je v tom trojúhelníkovým okně, vím, že to sem nepatří, ale zapoměl bych na to. Děkuju. [/quote]
ee
Toto není výmluva, o výkendu v sobotu sloužím jsem 24h. v práci, dovolenou jsem nedostal, to´t ten hlavní důvod, proč nepřijedu. Jinak bych měl dost důvodů přijet.
o.k.pocitejte se mnou...a stim ze sedmy pojedou prvni......nebojte se ja bych bral zretel a neujizdel bych vam.....tak teda o vikendu....p.s nocovat nebudu...
jak to vypadá, tak já taky nejedu, jelikož jsem bez druhý polovičky a sám takovou štreku jet se mi nechce, i kdybych jel ještě v sobotu večer domů, tak samotnýmu bych se bál, abych neklimbnul, když nejakou seženu, tak se prijedu podívat za Jardou a Playerem1. No uvidíme.