Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
sraz e38ček a nejen jich !!! 19.4-.20.4
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
za 0kc asi ne, leda u mě ale nějaky social living by se dalo pořešit.medvidek píše:Jardo,kdyz mi zaridis prespani za 0kc tak budu pres noc,nebo prespim v aute,ale to te nebudu mit rad,nebo pojedu vecer domu. A na 99,9% prijedu i se starou,plati benzin,jinak bych netahal drivi do lesa,Player1 ma hezkou segru tak doufam ze ji vezme sebou
potřeboval jsem to vědět, jelikož to s Meďou máme trošku z ruky, a nebyl bych moc šťastnej, kdyby si tam byl ty a my s méďou, a bude někde v okolí možnost nějaký restaurace? Protože já žeru skoro stejně, jako moje 4,4l... A cesta bude dlouhá...JaraX píše:tak zatím 4určitě, ale snad aspon 10-20Pejta-7er píše:Na kolik lidí a aut (e38) to cca vypadá? Díky.

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
dobré jídle je základ, místo pořeším podle toho kolik lidí se přihlási, ale bude to na olomoucku, pokud nás bude cca 10 tak tady na vesnici jeden borec dělá luxusní kolenaPejta-7er píše:potřeboval jsem to vědět, jelikož to s Meďou máme trošku z ruky, a nebyl bych moc šťastnej, kdyby si tam byl ty a my s méďou, a bude někde v okolí možnost nějaký restaurace? Protože já žeru skoro stejně, jako moje 4,4l... A cesta bude dlouhá...JaraX píše:tak zatím 4určitě, ale snad aspon 10-20Pejta-7er píše:Na kolik lidí a aut (e38) to cca vypadá? Díky.