Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Velvary 26.4.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od angel_1 »

Petta píše:Angel_1: Pokud to vypada na ten termin toho 26.4., tak ja den predtim slavim narozky, tak doufam, ze se do vecera stihnu probrat z lihovyho oparu a nebudu moc domlacena :-)))) Hodil by se mi odvoz z domova :lol:

Jakou mas prijezdovou cestu k baraku :D :D ??
Petta
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Petta »

angel_1 píše:
Petta píše:Angel_1: Pokud to vypada na ten termin toho 26.4., tak ja den predtim slavim narozky, tak doufam, ze se do vecera stihnu probrat z lihovyho oparu a nebudu moc domlacena :-)))) Hodil by se mi odvoz z domova :lol:

Reknu Ti to co nejslusnejc to jde .... ehm ... na HOVNO ... :lol:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od angel_1 »

Petta píše:
angel_1 píše:

takze to jisti Jay, nebo Randaal :-) nebo asi se budem schazet na sestce, tak kdyz pockas nekde kde je pekna cesta a neurvu si to tam, tak Te naberu cestou na sestku, jen musime do slanyho vyzvednout Pata nebo jakej to ma nick:-)
Petta
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Petta »

To poresime tesne pred tim ... nejaxe domluvim s Randaalem nebo Hanzikem :-)
Gocman
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Gocman »

angel_1 píše:
Petta píše:
angel_1 píše:[quote="Petta"]Angel_1: Pokud to vypada na ten termin toho 26.4., tak ja den predtim slavim narozky, tak doufam, ze se do vecera stihnu probrat z lihovyho oparu a nebudu moc domlacena :-)))) Hodil by se mi odvoz z domova :lol:

takze to jisti Jay, nebo Randaal :-) nebo asi se budem schazet na sestce, tak kdyz pockas nekde kde je pekna cesta a neurvu si to tam, tak Te naberu cestou na sestku, jen musime do slanyho vyzvednout Pata nebo jakej to ma nick:-)[/quote]
Nejsem proti, ale semnou by stejnak nejela, ale s randaaalem je to víc o hubu
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od angel_1 »

Gocman píše:Nejsem proti, ale semnou by stejnak nejela, ale s randaaalem je to víc o hubu

tak o tom zadna :D :D :D , aleee pockej az pojedes se mnou :D , tesis se :D :D ??
Gocman
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Gocman »

angel_1 píše:
Gocman píše:
Randaal píše:[quote="Gocman"]Ehm Ehm tak já jedu taky a mam volný místo v autě kdyby někdo chtěl a nejen jedno

Jayi woe, co to tu nabízíš? :lol: :lol: 8O

Tobě nic. Obušky neberu a řiťomil taky nejsem :mad:

jay se nam probudil:-) :D

mam zamluvit nejaky to misto v restauraci?[/quote]
Já jsem vzhůru stále jen jsem nevyděl žádnou diskuzy kde by jste byli
Gocman
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Gocman »

angel_1 píše:
Gocman píše:Nejsem proti, ale semnou by stejnak nejela, ale s randaaalem je to víc o hubu

tak o tom zadna :D :D :D , aleee pockej az pojedes se mnou :D , tesis se :D :D ??

JJ Těšim hlavně až uvidim tu Tvou kchár
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od angel_1 »

Gocman píše:
angel_1 píše:

Takto nejsi jedinej, Velvary pak muzem poradat trebas jednou za mesic, kdyz se to chytne:-) :D
Gocman
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Gocman »

angel_1 píše:
Gocman píše:
angel_1 píše:[quote="Gocman"]Nejsem proti, ale semnou by stejnak nejela, ale s randaaalem je to víc o hubu

Takto nejsi jedinej, Velvary pak muzem poradat trebas jednou za mesic, kdyz se to chytne:-) :D[/quote]
Hlavně to nepůjčuj Markusovi víš jakej je to jezdec
los-puntos

#51 Příspěvek od los-puntos »

angel_1 píše:
los-puntos píše:Angel : JJ v Jilemnici jsem kazdou chvili mam to 4,5km :lol: Tak az zase nekdy pojedes okolo dej echo :lol:

RadekP : Jen prijed a budeme si navzajem chvalit kola :smich:

a vis jak je tam ta dilna kousek od kruhace, je tam nejaky obchodak?? Tak tam jsme menili slecne motor:-)

JJ vim kde to je. ale neznam tam ty lidi.. To je normal servis nebo ne ? Nebo delaji jen Bawa ?

BTW : termin mi vyhovuje takze ja s nejvetsi pravdepodobnosti prijedu.. a asi to spojim jeste s nejakou akci tak kdybyste nekdo vedel co ten den pak jeste pred nebo po sraziku podniknout treba v Praglu tak mi dejte echo :)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od angel_1 »

los-puntos píše:
angel_1 píše:
los-puntos píše:Angel : JJ v Jilemnici jsem kazdou chvili mam to 4,5km :lol: Tak az zase nekdy pojedes okolo dej echo :lol:

a vis jak je tam ta dilna kousek od kruhace, je tam nejaky obchodak?? Tak tam jsme menili slecne motor:-)

JJ vim kde to je. ale neznam tam ty lidi.. To je normal servis nebo ne ? Nebo delaji jen Bawa ?

BTW : termin mi vyhovuje takze ja s nejvetsi pravdepodobnosti prijedu.. a asi to spojim jeste s nejakou akci tak kdybyste nekdo vedel co ten den pak jeste pred nebo po sraziku podniknout treba v Praglu tak mi dejte echo :)

je to normal servis, bawa nejak extra nedelaj:-) jinak v nedeli je pak jeste srahov, kdybys mel kde spat, ukaz se i tam:-)
los-puntos

#53 Příspěvek od los-puntos »

angel_1 píše:
los-puntos píše:
angel_1 píše:[quote="los-puntos"]Angel : JJ v Jilemnici jsem kazdou chvili mam to 4,5km :lol: Tak az zase nekdy pojedes okolo dej echo :lol:

je to normal servis, bawa nejak extra nedelaj:-) jinak v nedeli je pak jeste srahov, kdybys mel kde spat, ukaz se i tam:-)[/quote]

Se spanim by problem vubec nebyl, ale s autem ano :?
To bych pred bytem nenechal stat ani na 10min a to je pojisteny..
Ale na Strahoff se chystam uz dlouho tak uvidime jestli najdu azil pro Bawo tak bych se urcite ukazal i tam a vikend pojal jako velky seznamovaci maraton.. :twisted: :lol:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od angel_1 »

los-puntos píše:
angel_1 píše:
los-puntos píše:[quote="angel_1"][quote="los-puntos"]Angel : JJ v Jilemnici jsem kazdou chvili mam to 4,5km :lol: Tak az zase nekdy pojedes okolo dej echo :lol:

je to normal servis, bawa nejak extra nedelaj:-) jinak v nedeli je pak jeste srahov, kdybys mel kde spat, ukaz se i tam:-)[/quote]

Se spanim by problem vubec nebyl, ale s autem ano :?
To bych pred bytem nenechal stat ani na 10min a to je pojisteny..
Ale na Strahoff se chystam uz dlouho tak uvidime jestli najdu azil pro Bawo tak bych se urcite ukazal i tam.. :twisted:[/quote]

muze byt na dvore, sice ne v garazi ale za plotem, jak chces... ale jsme z Kladna mno
los-puntos

#55 Příspěvek od los-puntos »

Angel : Uvidime jak to dopadne.. Treba sezenu nejake stani v Pze, padz z Kladna bych se nemel pak jak dostat do Phy.. Ale diky moc za nabidku a budu s tim kdyztak pocitat :wink: :cool2:

BTW : Kdo tady jede z Praglu ? Ja pojedu pres Phu tak ze bysme jeli kolonku :lol:
Gocman
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Gocman »

los-puntos píše:Angel : Uvidime jak to dopadne.. Treba sezenu nejake stani v Pze, padz z Kladna bych se nemel pak jak dostat do Phy.. Ale diky moc za nabidku a budu s tim kdyztak pocitat :wink: :cool2:

BTW : Kdo tady jede z Praglu ? Ja pojedu pres Phu tak ze bysme jeli kolonku :lol:

V Praze můžeš stát třeba na letný a tam už Tě kdokoliv vyzvedne a veme za Angie
Randaal

#57 Příspěvek od Randaal »

:-D tak já možná nepojedu svym, takže Jayi nebo Angel, budete mě muset vzít, ael to předbíhám (možný prodej auta) tak snad to dopadne co nejlíp, i když nevim, kerá možnost to je, protože bejt bez auta :-((((((

mno, tak jako tak se stejně stavim :-)

jo a btw Angel_1: velvary, nejni to náhodou, jak jsme jeli se jen tak projet a najednou dvě cedule vedle sebe a obě měly nápis Velvary a jedna ho měla přeškrtlej? :-D
Gocman
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Gocman »

Randaal píše::-D tak já možná nepojedu svym, takže Jayi nebo Angel, budete mě muset vzít, ael to předbíhám (možný prodej auta) tak snad to dopadne co nejlíp, i když nevim, kerá možnost to je, protože bejt bez auta :-((((((

mno, tak jako tak se stejně stavim :-)

jo a btw Angel_1: velvary, nejni to náhodou, jak jsme jeli se jen tak projet a najednou dvě cedule vedle sebe a obě měly nápis Velvary a jedna ho měla přeškrtlej? :-D

Tě klidně vemu.. Ty jsi mne taky párkrát bral třeba do Berouna takže no problema
castro
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od castro »

to Los Puntos: Teoreticky, zatim nevim přesně bych ti mohl půjčit garáž z neděle na pondělí... ;-) ale vše záleží jak se domluvim se servisem, jestli tam pojedu v pondělí nebo ne...
George_D
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od George_D »

angel_1 píše:Takto nejsi jedinej, Velvary pak muzem poradat trebas jednou za mesic, kdyz se to chytne:-) :D

No když jsi rozjelo že se budou dělat velvary, pokaždy tam byl max tak já, Nehpo, Pavouk, 100Rm, občas Leni, občas castro, a tys tam byla snad jednou s telefonama v ruce a podruhý jsem radši jel jinam, tak jsem zvědav, kolikrát za rok se stihneš ukázat 8) :lol: Jinak je jasný, že my stálice se snad ukážem :twisted: Možná vemu na novej rok i mářu na vejlet 8)
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Odpovědět