RuDoSh píše:[quote="nehpo"][quote="jerry"]Tak já se taky přidávám,děkuji za super sraz a hlavně za super přijetí...Jenom počkejte,až najdu ty,co do mě v pátek nalili tu spoustu panáků,že jsem ztratil vědomí Na dalším srazu si to vypijete!!!
hehe my sme spolu pili ten rum na baru - ale ztrata vedomi me postihla taky
Co by jste chteli vedet chlapci?
mne by zajimalo kdo v patek v noci zprznil jalapenos [/quote]
Tak to taky nevim, ale zaslouzil by... Bo byly vynikajici [/quote]
Myslíš, to po čem jsem 1/2 hodiny škytal a brečel a další den prožil druhá muka na WC?
Misa píše:Díky moc všem za príma víkend! Sraz neměl chybu, tedy až na kamínkovou sprchu Speciální poděkování Břeťovi za organizaci Šumákovi za to, že mě pustil k DJskému pultu (zalíbilo se mi to ), Dargonovi za vínko - už se zabydlelo ve vinotéce, a ještě jedno poděkování členovi, jehož jméno si bohužel nepamatuju (stydím se ) za úúúúúžasnou slivovičku "na cestu" - moooc dobrá záležitost, hřála mě celou cestu až do Prahy
Toš tem ,,Nezapomenutelný člem s tu Slivovičků su Já" drobná člověk...
Na teba si na dalsom srazu dam pozor ! Inac bolo super (az na rozbite sklo a petrinu hubu) Takze Bretopico, dikec
jako voe asi začínám přemýšlet jestli mám mít strach, nebo raději zajit do sklípku začít chystat další Patlama, patlama, žbrdluch....(Jako slivovici) na další akci, pro ty co nevěděj vo co GO
coooo? Ja ti dam hubu, ty xichte! ... hlavne o pusu neslo, ale to, ze mam znetvorenou ruku, to ti nezapomenu ... mas to u me ... priste po tobe hazim strepy rovnou, jak te uvidim ...
coooo? Ja ti dam hubu, ty xichte! ... hlavne o pusu neslo, ale to, ze mam znetvorenou ruku, to ti nezapomenu ... mas to u me ... priste po tobe hazim strepy rovnou, jak te uvidim ...
To rika ta, co kouse ?
Kdyby jen kousala,to by se jeste dalo ale ze skrabe,kope,krici,piska...Jak rizena strela...Ve dvouch sme ji jen tezko krotili...
PS:Doufam ze nedostanu vsteklinu,jeste ted to boli...