Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Liberec a okolí 29.3.08 ČTĚTE!!!! akce proběhla
- 
				los-puntos
Tak domluveno  Klidne bych auto vzal, ale pokud bych ho tam mohl dat do nejaky garaze nebo neco podobneho, zname lidi..
 Klidne bych auto vzal, ale pokud bych ho tam mohl dat do nejaky garaze nebo neco podobneho, zname lidi..   A toho dvanactyho by se mi to taky hodilo ! Ze bysme zajeli udelat trochu akce do LB a podporit Bodieho ?
  A toho dvanactyho by se mi to taky hodilo ! Ze bysme zajeli udelat trochu akce do LB a podporit Bodieho ?    

Jo a taky vlastne si tam musim najit nejakou tu prituli, abych pak mohl s Vama jet na ten sraz ! Malem bych zapomnel

Klidne bych auto vzal, ale pokud bych ho tam mohl dat do nejaky garaze nebo neco podobneho, zname lidi..
 Klidne bych auto vzal, ale pokud bych ho tam mohl dat do nejaky garaze nebo neco podobneho, zname lidi..   A toho dvanactyho by se mi to taky hodilo ! Ze bysme zajeli udelat trochu akce do LB a podporit Bodieho ?
  A toho dvanactyho by se mi to taky hodilo ! Ze bysme zajeli udelat trochu akce do LB a podporit Bodieho ?    

Jo a taky vlastne si tam musim najit nejakou tu prituli, abych pak mohl s Vama jet na ten sraz ! Malem bych zapomnel

- 
				los-puntos
- 
				los-puntos
neboj v nejhorším to Tamče řeknu já jako kamarádjitrnicex píše:Rendis píše:Tak tam ulovte jednu navíc.jitrnicex píše:
Pozitivni informace
Akorat si rikam,ze bych asi mel jet bez mladyjestli tam jsou pekny holky a nikdo me tam nezna

..I kdyz to pochybuju,protoze me z diskotek zna snad kazdej
chjooo

- 
				los-puntos

nejak bysme to tam naskladali
  nejak bysme to tam naskladali