Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Pokec ke Strahovským srazům I.
- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

Kua jak je možný, že se kolem pár ženskejch dokáže otočit tolik sraček  

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- 
				kavanda
 - Klubové ID: 1103

nevíš kolik to má dílů? Jen jestli si to mám nahrávatcastro píše:sakra, mam absťák... kdy bude další pokračování seriálu? zase až večer od 18:00 tady na foru? to nevydržim... sleduji bedlivě každý díl...![]()
V minulém Díle mě dostalo jak si to Deejna vyříkala s DavidLOBEM... skoro jsem myslel že budou padat facky... uvidíme jak to bude v dalším díle...![]()
- Killca
 - Klubové ID: 1648

neeeesxx nebo ti zlomim skejtcastro píše:sakra, mam absťák... kdy bude další pokračování seriálu? zase až večer od 18:00 tady na foru? to nevydržim... sleduji bedlivě každý díl...![]()
V minulém Díle mě dostalo jak si to Deejna vyříkala s DavidLOBEM... skoro jsem myslel že budou padat facky... uvidíme jak to bude v dalším díle...![]()
vlevo je matal 
 a vpravo Killca 

a vpravo Killca 
- 
				Petta
 - Klubové ID: 1444
 - Kontaktovat uživatele:

Killca: Ondra se stydi, ale on neprijel na prkne s koleckama ... poridil si novy bourak. Castro, taxe uz pochlub svym novym vozitkem ... dyt my nejsme zavistivi svine a prece bysme ti to neskrabli ...
Castro: Killcovi to nahodou docela slo ... mrkej na fotos ...
Killca: mimo zaznam: doufam, ze mi pak za tu podporu, das tu slibovanou odmenu ... a nechci tvoj lizatko ...

Castro: Killcovi to nahodou docela slo ... mrkej na fotos ...
Killca: mimo zaznam: doufam, ze mi pak za tu podporu, das tu slibovanou odmenu ... a nechci tvoj lizatko ...
- Přílohy
 - 

- Killca vali ...
 - killca-sk8er.jpg (28.23 KiB) Zobrazeno 799 x

- 

- Castrovo vozitko ...
 - castro-car.jpg (84.99 KiB) Zobrazeno 799 x

- 
				Petta
 - Kontaktovat uživatele:

Dodatečně mě mrzí, že sem netočila video, když tam sjížděl ten kopeček dolu ... to sem se skorem válela smíchy po asfaltu a taky málem došlo k naplnění 100RMovi lži o tom, jaxem si načůrala do bot ... samozřejmě jen kvůli tomu, jak to bylo profesionálnícastro píše:to je masakr fotka, jak se xichtí...postoj jak když se připravuje na no-heelflip
- 
				thomaswilliams
 - Klubové ID: 750
 - Kontaktovat uživatele:

- 
				Petta
 - Kontaktovat uživatele:

Hele, asi te to desne prekvapi, ale ja nahodou joooothomaswilliams píše:todle je masaker......strahovskej sraz byl opravdu good....a jedna malá otázečka ??? kolik z vás má SMS vyzvánění topícího se mobilu v lahvi???
No a co ton s nazvem "pisk"??? Kolik se prihlasi na nej?
- 
				thomaswilliams
 - Klubové ID: 750
 - Kontaktovat uživatele:

- 
				Hanz318iS
 - Klubové ID: 1862
 - Kontaktovat uživatele:

Kdyz mi jsem omylem nevypnul na prednasce zvoneni a prisla mi SMSka topiciho se mobilu,se mohli vsichni pochcat smichy...V tu chvili tam bylo kolem 200lidiPetta píše:Hele, asi te to desne prekvapi, ale ja nahodou joooothomaswilliams píše:todle je masaker......strahovskej sraz byl opravdu good....a jedna malá otázečka ??? kolik z vás má SMS vyzvánění topícího se mobilu v lahvi???A nasledna lavina e strhla i v praci, kdyz sem to tam druhy den poustela ... kolegove se po nem sbehli jako lacni psi
![]()
No a co ton s nazvem "pisk"??? Kolik se prihlasi na nej?