matal píše:Můžem si dát sraz v Lipůvce na benzince..pojede i Jawák..
Ok. se ještě domluvíme
Hele,díval jsem se do mapy a spodem přez Žďár n/S,Čáslav, Kolín je to kratší o 40km,takže zřejmě pojedu tudy.. Na pohodu,žádný spěch..
Kdo chce se může připojit.
Sraz na Benzině Tišnov..
matal píše:Můžem si dát sraz v Lipůvce na benzince..pojede i Jawák..
Ok. se ještě domluvíme
Hele,díval jsem se do mapy a spodem přez Žďár n/S,Čáslav, Kolín je to kratší o 40km,takže zřejmě pojedu tudy.. Na pohodu,žádný spěch.. Kdo chce se může připojit. Sraz na Benzině Tišnov..
nechám cestu na tobě... navi mám ale je mi jedno kama ...na pohodu samozdřejmě
Pravděpodobně pojedu já, mám po cestě brát bráchu v Brně. Ale nevím jak to výjde časově. Myslím, že budu v brně někdy po 16 hod dřív asi ne. Jak to vidéte časově? Domlouval jsem se s GeorgemAC, ale jelikoz posvistim pres brno tak bych se pripojil k vám. nebo to vezmu na svitavi George říkal že pojedou pozdeji tak snad mozna jeste pojedem zBrna na Svitavy
Petta píše:Jedem 2 auta kolem treti hodiny z Praglu ... neprida se nekdo?
No já jedu z Č.B. na Písek, tam se ke mě připojí NICK a dále pokračujeme na Prahu. Můžeme dát někde sraz a jet společně. Navrhni kde, ale asi nejlepší by bylo někde na jižní spojce u některé pumpy.
surfis píše: No já jedu z Č.B. na Písek, tam se ke mě připojí NICK a dále pokračujeme na Prahu. Můžeme dát někde sraz a jet společně. Navrhni kde, ale asi nejlepší by bylo někde na jižní spojce u některé pumpy.
Hele, pumpicku navrhni spis ty, protoze ja nedriveuju ... odkazu semka FXe a urcite se nejak domluvime
surfis píše: No já jedu z Č.B. na Písek, tam se ke mě připojí NICK a dále pokračujeme na Prahu. Můžeme dát někde sraz a jet společně. Navrhni kde, ale asi nejlepší by bylo někde na jižní spojce u některé pumpy.
Hele, pumpicku navrhni spis ty, protoze ja nedriveuju ... odkazu semka FXe a urcite se nejak domluvime
Nejsem Pražskej, tak někdo z vás nahoďte v kolik a kde.... Nějak to skloubíme.
Surfis: Tak trosku posun v case ... kolem ctvrty se bude vyrazet ... dohodnem se s vice lidma a udelame nejakou kolonku Zitra sem hodim kde dame spich ...