Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Liberec a okolí 29.3.08 ČTĚTE!!!! akce proběhla
-
Tak povídejte
Jaké jsou vaše zážitky ?
Myslím, že to byl prima sraz menšího rázu a bral jsem to taky jako seznamovačku s lidma tady z klubu.. Dokonce i počasí se nakonec taky umoudřilo a bylo krásně teplíčko.. Teda až na to překvapení cestou domu kdy jsem málem zmoknul
Velké díky patří Rendisovi za organizaci ! A taky děkuji těm co mi nafotili auto a jsem zvědav na vaši prácičku
A vlastně všem za prima den
Kdo máte hoďte sem nějaké photos
Já mám jen jednu a to ještě né moc podařenou.. 

Jaké jsou vaše zážitky ?

Myslím, že to byl prima sraz menšího rázu a bral jsem to taky jako seznamovačku s lidma tady z klubu.. Dokonce i počasí se nakonec taky umoudřilo a bylo krásně teplíčko.. Teda až na to překvapení cestou domu kdy jsem málem zmoknul

Velké díky patří Rendisovi za organizaci ! A taky děkuji těm co mi nafotili auto a jsem zvědav na vaši prácičku

Kdo máte hoďte sem nějaké photos

-
- Klubové ID: 1393
- Kontaktovat uživatele:
JJ...bylo to GOOD
...diky patri Rendisovi za organizaci a moc pekny bylo,jak pekne zastorcoval auta u pumpy,aby jsme mohly jet za sebou
...bylo to proste celkove fajne
....az na cestu domu,kdy Slidoj skocil v liberci nakej lehce blaznivej kluk na prechode pred auto,malem to nedobrzdil a ja zastavil asi 20 cm od nej
....ale to je vedlejsi
...Jinak srazek opravdu 

Také děkuji Rendisovi za organizaci a konečně dání dohromady lidí bmw positiv z Libereckého kraje, doufám že to bude častější a vzniknou třeba regionálky a lépe se poznáme.
Sraz byl menšího rázu, ale super, hlavně jídlo výborné, klobásky, kuřátko
a i Birell
Jitrnicex: no to dítě bylo mazec ještě že jsem jel max. snad 30 normálně vběhlo na přechod a ani se nerozhlédlo a já byl snad metr od přechodu, naštěstí vše ok, ale Jitrnicix jsem viděl na zadních sedačkách
Sraz byl menšího rázu, ale super, hlavně jídlo výborné, klobásky, kuřátko

Jitrnicex: no to dítě bylo mazec ještě že jsem jel max. snad 30 normálně vběhlo na přechod a ani se nerozhlédlo a já byl snad metr od přechodu, naštěstí vše ok, ale Jitrnicix jsem viděl na zadních sedačkách

Tak aby tady vsichni nedekovali jen Rendisovi, tak ja mimo to ze mu taky dekuju za to ze to zorganizoval, dekuju i vsem ostatnim, ze prijeli. Bylo to fajn, i pocasko nakonec vyslo.
Kdyby bylo neco pravidelnejsiho (jednou mesicne/ctvtletne), treba i nakej srazik vsedni den odpoledne, rad se budu ucastnit.
Museli jsme se bohuzel s kolegou odpojit driv, takze jsme ani nestihli se vsema pokecat.
Tak snad nekdy priste.
Kdy to bude (Rendisi)?
Kdyby bylo neco pravidelnejsiho (jednou mesicne/ctvtletne), treba i nakej srazik vsedni den odpoledne, rad se budu ucastnit.
Museli jsme se bohuzel s kolegou odpojit driv, takze jsme ani nestihli se vsema pokecat.
Tak snad nekdy priste.
Kdy to bude (Rendisi)?

Ahoj .. nějaké naše klubové foto ze srazu je možné vidět zde : http://facecar.cz/index.php?option=com_ ... 7&catid=31
-
- Klubové ID: 286
díkyBOHHy píše:Ahoj .. nějaké naše klubové foto ze srazu je možné vidět zde : http://facecar.cz/index.php?option=com_ ... 7&catid=31
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
-
-