ja vravil za svou fokostolici100RM píše:A uz pol roka cakam na posrany silikon !100RM píše:Dojdi si ju vzat a uz o tom kurva nechcem pocut ani slovo. A verejne vyhlasujem, kto si sadne alebo mi sahne na nove zidle, dostane do drzky kamarat-nekamarat.castro píše: tak to seš výbornej, nechtěl jsi říct "uplně odlišné" ale spíš uplně nové protože všechny ktere maš jsou už uplně dojebané?![]()
a kde je teda ta moje židlička co jsem ji měl týden starou, nepoužitou a někdo mi ji vyměnil za .... salátovku?![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Pokec ke Strahovským srazům I.
- 
				castro
 - Klubové ID: 633
 - Kontaktovat uživatele:

- 
				Jeena
 - Klubové ID: 1498
 - Kontaktovat uživatele:

Fotky od Angel_1 jsou přidány ve fotkách na http://picasaweb.google.com/jeenik/BMWStrahov30308 tak kdyžtak kukenzie hier 

- 
				Dee1032
 - Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
 - Kontaktovat uživatele:

castro píše:mno petto.... hlavně že Ty ano....Petta píše:...kdyz spoustu tech lidi ani osobne neznas...
Děkuji za podporu
Killca: Já myslim že se to tu už vyřešilo,všichni jsme se navzájem poslali do prdele všichni jsme se zasmáli na svůj účet a jsme všichni spokojeni...nemám snad pravdu? příště si radši zalezu do kufru
- 
				ELiLOBO
 - Klubové ID: 1327
 - Kontaktovat uživatele:

omg,  já se vždy na sraz tak těšim a na pokec na foruu po sraze taky, jediný co mi to dokáže zkazit je taková hádka...stupidní. panebože, tak když vim jakej Killca a ostatní sou a vadí mi to tak tam nejedu, myslim že Killca si dělal prdel ze všech a všichni to brali s humorem. Ovšem vyjímka se taky najde. 

- 
				Dee1032
 - Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
 - Kontaktovat uživatele:

Elilobo: 
  když řeknu že už to je vyřešený tak se najde ta "VYJÍMKA" a začne to zase hrotit! Víš co radši si zalez do tý svojí gangsta káry a poslouchej ten svůj hop hip a mysli si dál jak si to tu hrozně vyřešil svým příspěvkem! 
Už na to seru nebudu se rozčilovat zbytečně vždycky se nějaká potrefená husa najde,tímto kapitolu Lupik a jeho zařízlí džíny uzavírám a doufám že všichni pochopili že už se to nebude řešit a hrotit! Všichni jsme se tomu zasmáli a život jde dál nechci se hádat nechci nikoho pomlouvat nechci někoho ztrapňovat chci být s každým "za dobře" a tímto se všem omlouvám (petta&killca) jak jsem vystartila a doufám že příště tam budem za dobře
 , ale elilobovi nasrat 

P.S.: V autě jsem seděla jelikož se mi strašně chtělo čůrat a boleli mě nohy tak příště přijedu vyčůraná a odpočatá

Už na to seru nebudu se rozčilovat zbytečně vždycky se nějaká potrefená husa najde,tímto kapitolu Lupik a jeho zařízlí džíny uzavírám a doufám že všichni pochopili že už se to nebude řešit a hrotit! Všichni jsme se tomu zasmáli a život jde dál nechci se hádat nechci nikoho pomlouvat nechci někoho ztrapňovat chci být s každým "za dobře" a tímto se všem omlouvám (petta&killca) jak jsem vystartila a doufám že příště tam budem za dobře
P.S.: V autě jsem seděla jelikož se mi strašně chtělo čůrat a boleli mě nohy tak příště přijedu vyčůraná a odpočatá
- 
				michal09
 - Klubové ID: 1407

Killča je starý hovado, znám ho od základky a vždycky s ním byly jen problémy... 
 Ostatní v podstatě neznám, jen lehce od vidění a proto o nikom nebudu řikat jakej je... 

Nicméně pokud zpojízdním auto (vyměním čidla), v neděli se stavim ale rozhodně né řešit tyhle hovadinky který se mě nijak netýkaj...
Jinak když nás tam teď jezdí tolik, má někdo možnost mi přivést ty rámečky SPZ prosííím? Třeba Strorm, nebo někdo takhle povolanější, nechce se mi čekat na BiG...

Dík

Nicméně pokud zpojízdním auto (vyměním čidla), v neděli se stavim ale rozhodně né řešit tyhle hovadinky který se mě nijak netýkaj...
Jinak když nás tam teď jezdí tolik, má někdo možnost mi přivést ty rámečky SPZ prosííím? Třeba Strorm, nebo někdo takhle povolanější, nechce se mi čekat na BiG...
Dík
- 
				michal09
 - Klubové ID: 1407

100RM píše:Strom priste nepojede, ale potom ti Strom vysvetli, preco nema rad ked ho volaju StromRandaal píše:Strom teda příště nepojede asi100RM píše: Strorm ti ich nepriveze, jelikoz Strorm bude v Detenicich ...
To že budeš v Detěnicích neznamená, že se na Strahově neukážeš příště...
Ďakujem pěkně
- 
				ELiLOBO
 - Klubové ID: 1327
 - Kontaktovat uživatele:

od člověka s tvojim vzdělánim bych nečekal nic chytřejšíhoDee1032 píše:Elilobo:když řeknu že už to je vyřešený tak se najde ta "VYJÍMKA" a začne to zase hrotit! Víš co radši si zalez do tý svojí gangsta káry a poslouchej ten svůj hop hip a mysli si dál jak si to tu hrozně vyřešil svým příspěvkem!
Už na to seru nebudu se rozčilovat zbytečně vždycky se nějaká potrefená husa najde,tímto kapitolu Lupik a jeho zařízlí džíny uzavírám a doufám že všichni pochopili že už se to nebude řešit a hrotit! Všichni jsme se tomu zasmáli a život jde dál nechci se hádat nechci nikoho pomlouvat nechci někoho ztrapňovat chci být s každým "za dobře" a tímto se všem omlouvám (petta&killca) jak jsem vystartila a doufám že příště tam budem za dobře, ale elilobovi nasrat
![]()