Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pokec ke Strahovským srazům I.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dee1032
Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
Kontaktovat uživatele:

#521 Příspěvek od Dee1032 »

Petta píše:Dee: Kdybyste byli druzni, tak bys vedela, ze prdel si delame ze vseho a ze vsech (i sami ze sebe) ... nesmis si to brat tak osobne ... navic to bylo mireny na jednu urcitou situaci a ja se klidne priznam k tomu, ze sem se v tu chvili docela dost smala ... a nevidim na tom nic spatnyho ... jestli nedokazes vstrebat to, ze si obcas nekdo udela legraci na cizi ucet, tak tady neshazuj ostatni, ze sou nevyspely, kdyz spoustu tech lidi ani osobne neznas :wink:

Holčičko tímhle příspěvkem si jen dokázala svou nevyspělost! Jaký má účel si dělat srandu na cizí osobu? Asi žádnej,jen si povýšit ego který nemáte..... :mad: Opravdu mě přesvědčujte dál o tom jaký jste skety....dělejte si prdel z policajtů,blondýnek,politiků ale v podstatě ze svých "přátel"??? :roll:
Petta
Kontaktovat uživatele:

#522 Příspěvek od Petta »

Dee1032 píše:
Petta píše:Dee: Kdybyste byli druzni, tak bys vedela, ze prdel si delame ze vseho a ze vsech (i sami ze sebe) ... nesmis si to brat tak osobne ... navic to bylo mireny na jednu urcitou situaci a ja se klidne priznam k tomu, ze sem se v tu chvili docela dost smala ... a nevidim na tom nic spatnyho ... jestli nedokazes vstrebat to, ze si obcas nekdo udela legraci na cizi ucet, tak tady neshazuj ostatni, ze sou nevyspely, kdyz spoustu tech lidi ani osobne neznas :wink:

Holčičko tímhle příspěvkem si jen dokázala svou nevyspělost! Jaký má účel si dělat srandu na cizí osobu? Asi žádnej,jen si povýšit ego který nemáte..... :mad: Opravdu mě přesvědčujte dál o tom jaký jste skety....dělejte si prdel z policajtů,blondýnek,politiků ale v podstatě ze svých "přátel"??? :roll:

Anooo, ja jsem nevyspělááá ... přiznávááám .... pokud to na klubu ještě někdo nevěděl, tak teďka to víííí ... díky Deeee :smich2: :smich: :Poklona:
Randaal

#523 Příspěvek od Randaal »

Dee: psimtě klid, právě o to jde, od toho jsou lidi přátelé, že si dokážou ze sebe navzájem udělat srandu a ještě se tomu zasmát. já třeba neustále reju do Petti a neznamená to, že jsem jak malý dítě, prostě jde o to se pobavit - téměř vždy je to na něčí účet a bejt hlavně v pohodě, ne schízovat.

chápu, že ti zrovna tohle je proti srsti, ale třeba ani FX neni nasranej, když reju (a někdy docela dost) do Petti, prostě joke obrátit v joke...
100RM

#524 Příspěvek od 100RM »

Klid holčičky, nebo vas umravnime :-) Dee: keby som sa mal nasierat za vsetko, co kto o mne narozprava, tak by ma uz davno jeblo, nic si z toho nerob ;-)
7er. True definition of luxury. Yours.
Petta
Kontaktovat uživatele:

#525 Příspěvek od Petta »

100RM: Ja sem v klidu ... :wink: ale ty me nestvi a uz vyhlas tu soutez, o ktery si uvazooval vcera na srazu :lol:

Randaal: No, FX Ti totiz da rovnou do sosaku :smich2:
Randaal

#526 Příspěvek od Randaal »

Petta píše:100RM: Ja sem v klidu ... :wink: ale ty me nestvi a uz vyhlas tu soutez, o ktery si uvazooval vcera na srazu :lol:

Randaal: No, FX Ti totiz da rovnou do sosaku :smich2:

Muhehe, tak to sem rád, že nemám sosák :-P

co za soutěž?? sem s tim
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#527 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Randaal píše:Muhehe, tak to sem rád, že nemám sosák :-P

co za soutěž?? sem s tim

Ale no tak, čmeldo :twisted:
Randaal

#528 Příspěvek od Randaal »

Fx píše:
Randaal píše:Muhehe, tak to sem rád, že nemám sosák :-P

co za soutěž?? sem s tim

Ale no tak, čmeldo :twisted:

hade, čmeldo, šmajdaale, co bude další? :-D
Petta
Kontaktovat uživatele:

#529 Příspěvek od Petta »

Este je tu SRandaal a jeho alternativy s predponami :lol:
Dee1032
Kontaktovat uživatele:

#530 Příspěvek od Dee1032 »

Jde o to že se serete do někoho koho mám ráda a já to nesnášim,je to jako by se mi někdo vkládal do rodiny prostě nevidim neslyšim! Jen mě to zamrzelo že je toho někdo schopnej! Já sama to nedělám a řídím se pravidlem to co nemáš rád neděl druhým... :wink:
Randaal

#531 Příspěvek od Randaal »

Dee1032 píše:Jde o to že se serete do někoho koho mám ráda a já to nesnášim,je to jako by se mi někdo vkládal do rodiny prostě nevidim neslyšim! Jen mě to zamrzelo že je toho někdo schopnej! Já sama to nedělám a řídím se pravidlem to co nemáš rád neděl druhým... :wink:

proto chápu, jak to myslíš, ale zase vyšilovat až takhle si myslim nemá smysl...ale zase je fakt, že kdyby mě moje slečna takhle bránila, tak jsem za to rád ;-)

jak by řekli šmoulové - ber to sportovně 8) nikdo tu nereje do nikoho zle (aspon o tom nevim)
Dee1032
Kontaktovat uživatele:

#532 Příspěvek od Dee1032 »

Randaal: No příště to radši přeslechnu,ale doufám že žádné příště nebude :wink:
Killca

#533 Příspěvek od Killca »

tíííí kraaaso :-D hej, ale vypadam tam namakane :-D husty :-D to musim poslat zenskym :-D sem ani nevedel ze mam taký svudny maly zadecek,kdyz se uplaca :twisted:
Obrázek

Dee1032 píše:Jde o to že se serete do někoho koho mám ráda a já to nesnášim,je to jako by se mi někdo vkládal do rodiny prostě nevidim neslyšim! Jen mě to zamrzelo že je toho někdo schopnej! Já sama to nedělám a řídím se pravidlem to co nemáš rád neděl druhým... :wink:

1)neprud, nejsi nevinatko, tak na to mysli
2)kdo se do koho navazi,kdyz je neco humorne, tak to tak je a neda se s tim nic delat :-D nebo da, ale ne z nasi strany
3)sranda, vis jak me petta davala cocku s mejma fyzickejma indispozicema?! :-D tak sem ji to vratil a je srandy kopec, tak se priste neschovavej do auta a jdi si z nas strilet taky :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
castro
Kontaktovat uživatele:

#534 Příspěvek od castro »

100RM píše:
GeorgosAc píše:diky za tudle fotku aspon vim kde skoncily moje fokozidle... dobry ze 100RMe..... :twisted: :twisted: :twisted:

aspon ze slouzi....

Chodte uz s tymi zidlemi vsetci do p..., si ich dojdite zobrat nech mam s tym konecne pokoj. Kupim si dve uplne odlisne. :mad:

tak to seš výbornej, nechtěl jsi říct "uplně odlišné" ale spíš uplně nové protože všechny ktere maš jsou už uplně dojebané? :twisted:

a kde je teda ta moje židlička co jsem ji měl týden starou, nepoužitou a někdo mi ji vyměnil za .... salátovku? :roll: :twisted:
castro
Kontaktovat uživatele:

#535 Příspěvek od castro »

Petta píše:...kdyz spoustu tech lidi ani osobne neznas :wink:...

mno petto.... hlavně že Ty ano.... :roll:
100RM

#536 Příspěvek od 100RM »

castro píše:
100RM píše:
GeorgosAc píše:diky za tudle fotku aspon vim kde skoncily moje fokozidle... dobry ze 100RMe..... :twisted: :twisted: :twisted:

aspon ze slouzi....

Chodte uz s tymi zidlemi vsetci do p..., si ich dojdite zobrat nech mam s tym konecne pokoj. Kupim si dve uplne odlisne. :mad:

tak to seš výbornej, nechtěl jsi říct "uplně odlišné" ale spíš uplně nové protože všechny ktere maš jsou už uplně dojebané? :twisted:

a kde je teda ta moje židlička co jsem ji měl týden starou, nepoužitou a někdo mi ji vyměnil za .... salátovku? :roll: :twisted:

Dojdi si ju vzat a uz o tom kurva nechcem pocut ani slovo. A verejne vyhlasujem, kto si sadne alebo mi sahne na nove zidle, dostane do drzky kamarat-nekamarat.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#537 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

100RM píše:
castro píše:
100RM píše:[quote="GeorgosAc"]diky za tudle fotku aspon vim kde skoncily moje fokozidle... dobry ze 100RMe..... :twisted: :twisted: :twisted:

aspon ze slouzi....

Dojdi si ju vzat a uz o tom kurva nechcem pocut ani slovo. A verejne vyhlasujem, kto si sadne alebo mi sahne na nove zidle, dostane do drzky kamarat-nekamarat.[/quote]

Obrázek to by bylo vuci nekterym značně nefér....... to bys musel umlatit cely bmwkllub.......
Randaal

#538 Příspěvek od Randaal »

lidi klid :roll:

tu začínáte bejt nějaký napruzený
100RM

#539 Příspěvek od 100RM »

100RM píše:
castro píše:
100RM píše:[quote="GeorgosAc"]diky za tudle fotku aspon vim kde skoncily moje fokozidle... dobry ze 100RMe..... :twisted: :twisted: :twisted:

aspon ze slouzi....

Dojdi si ju vzat a uz o tom kurva nechcem pocut ani slovo. A verejne vyhlasujem, kto si sadne alebo mi sahne na nove zidle, dostane do drzky kamarat-nekamarat.[/quote]

A uz pol roka cakam na posrany silikon !
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#540 Příspěvek od angel_1 »

uz se porvali:-), priste nejedu :D

jinak ATB je jasnej :-)

Dee a Petta: mno taaaak :D :D :D Dee:-) copak neznas Pett:-) dela si prdel ze vseho a ze vsech, stejne jako Randaal, doplnujou se:-) tak se necerti:-)
Odpovědět