caknakis píše:Proč jen E38? Sice ji mám taky, ale moc rád bych se podíval na nějáké vymazlené E32....tohle auto jsem dlouho měl a mám k němu citový vztah A kdyby někdo přivezl E65, tak by jsme měli alespoň inspiraci
co by si chtel na E65 prosimte vylepsovat? Kup poradny chromy 20" a je to nic vic se nemusi upravovat, dokonalost sama
Zatim neni na co koukat,auto je stale pred lakem,ladene vyfuky jsou doma ve skrini (clovek ktery vari nerez porad nema cas) a doplnky ktere jsem nakoupil jsem chtel dat az po laku. (blikace vedle svetel,blikace do blatniku,chrom gril ledvinky atd.) Takze jestli pojedu tak auto nebude ve stavu ve kterem ho chci mit,ale do BIGU bych to mel stihnout. Navic jsem ted mel necekane vydaje (soudim se o vlastni dceru) a trochu mi to prekazilo plany.
medvidek píše:.... doplnky ktere jsem nakoupil jsem chtel dat az po laku. (blikace vedle svetel,blikace do blatniku,chrom gril ledvinky atd.)
Nemáš ty chrom ledvinky od nějaké firmy z Rakovníka přes S bazar? Prodávají je tam za cca 2000,- Mám na ně zálusk, ale nevím, jak pasují na před faceliftovou verzi, páč jsou už na novější E38.
medvidek píše:.... doplnky ktere jsem nakoupil jsem chtel dat az po laku. (blikace vedle svetel,blikace do blatniku,chrom gril ledvinky atd.)
Nemáš ty chrom ledvinky od nějaké firmy z Rakovníka přes S bazar? Prodávají je tam za cca 2000,- Mám na ně zálusk, ale nevím, jak pasují na před faceliftovou verzi, páč jsou už na novější E38.
bral jsem je origo v bmw, jdou tam dát, ale jsou o něco menší, takže možna budeš muset spravit odřenej lak po puvodnich ledvinách.
Uplne v pohode,kapoty jsou u vsech e-38 stejny a mam je z Rakovnika jak pises a jsou OK
co by si chtel na E65 prosimte vylepsovat? Kup poradny chromy 20" a je to nic vic se nemusi upravovat, dokonalost sama [/quote]
no nevím, ale 20" originály Alpina z B6 jsem týden zpátky prodal Clickovi, protože se na nich nedalo jezdit.... NA D1 to ze mě pokaždé málem vytřepalo duši