Awatar neawater, ja fazole nejim a zadny zvuky nepredvadimlupik píše:ty avatary se mě pletou, a pak se lidem bude plést i to, kdo jí fazole a bude předvádět ten zvuk![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Pokec ke Strahovským srazům I.
- 
				thomaswilliams
 - Klubové ID: 750
 - Kontaktovat uživatele:

hele ale já si stejně myslim, že nikdo neví, k čemu je to tlačítko na Z4 
s těma avatarama mám taky problém, si řikám, co to zas ta Petta_323f mele a on to je FoX_micra a obráceně
Dee: jenže vy ste přijeli a ani ste nejeli s náma si sednout, tam teprve začínaj joky, takže příště přijet dřív - sednout s náma a nudit se nebudeš

s těma avatarama mám taky problém, si řikám, co to zas ta Petta_323f mele a on to je FoX_micra a obráceně
Dee: jenže vy ste přijeli a ani ste nejeli s náma si sednout, tam teprve začínaj joky, takže příště přijet dřív - sednout s náma a nudit se nebudeš
- 
				Dee1032
 - Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
 - Kontaktovat uživatele:

já slyšela od lukyse že tam byla prdel ale castro a lupik tam nechtěli a já tam pěšky nebo sockou nepojeduRandaal píše:hele ale já si stejně myslim, že nikdo neví, k čemu je to tlačítko na Z4

a vpravo Killca