takže začátek srazu 19.4 - 13hod, místo se řeší, bude to Olomouckou, jen prosím dejte vědět kdo by dojel, mužou i jiny BMW, nicmeně ve spanilce pojedou za sedmama. sraz bude pravděpodobně ve štěpánově u Olomouce, tam pořešíme nějaky focení pak se pojede na žranici, připadně nějaky grilovaní ale potřebuju kluci vědět kolik vas bude a kolik z vás bude nocovat. dotazy číslo na mě 721772364
registrovaní e38:
JaraX 740iA Individual
Medvidek 740iAL
Kubča 740i 6q
rbmw 725tds možná
A7ex (+greg) 728i možná
Gordon 740i nejspíš ano
Dexter 728i spíše ne
registrovaní jiné:
Player1 e39 540iA
khonza e34 530
dude e36 325TDS (možná to sem dojede, prasklá hlava není žadnej problem )
Proč jen E38? Sice ji mám taky, ale moc rád bych se podíval na nějáké vymazlené E32....tohle auto jsem dlouho měl a mám k němu citový vztah A kdyby někdo přivezl E65, tak by jsme měli alespoň inspiraci
caknakis píše:Proč jen E38? Sice ji mám taky, ale moc rád bych se podíval na nějáké vymazlené E32....tohle auto jsem dlouho měl a mám k němu citový vztah A kdyby někdo přivezl E65, tak by jsme měli alespoň inspiraci
nevím jak moc velka je e65 inspirace, kvalitou si na e38 moc nedovolí, jiank je to samozřejmě neskutečny auto, ale už asi celkem spotřebak.
Pokud budu mit auto v cajku tak jedu,potreboval bych znat termin trosku vic dopredu mam dve zamestnani a vikend bude bohate stacit, po tydnu stravenym 24h se starou bych se asi zblaznil. Jardo jen E-38 nic jineho,protoze to tu jeste nebylo,nebo udelame trening na BIG BMW?????
medvidek píše:Pokud budu mit auto v cajku tak jedu,potreboval bych znat termin trosku vic dopredu mam dve zamestnani a vikend bude bohate stacit, po tydnu stravenym 24h se starou bych se asi zblaznil. Jardo jen E-38 nic jineho,protoze to tu jeste nebylo,nebo udelame trening na BIG BMW?????