Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Regional Ostrava 9. 3.
-
-
-
-
Musím jen a jen souhlasit se vším co už tu bylo napsáno. Mam jen jedno info které možná všichni neví. Později ještě dojel jeden borec s kupatkem e46 a nemohl nas najít... a hádejte kdo ho navedl???? No přece naši hodní a milí švestkáči kteří tam celou dobu hlídali
Jinak dík že ste sem hodili fotku mého kolegy tomu se sraz taky moc líbil

Jinak dík že ste sem hodili fotku mého kolegy tomu se sraz taky moc líbil

machane píše:Musím jen a jen souhlasit se vším co už tu bylo napsáno. Mam jen jedno info které možná všichni neví. Později ještě dojel jeden borec s kupatkem e46 a nemohl nas najít... a hádejte kdo ho navedl???? No přece naši hodní a milí švestkáči kteří tam celou dobu hlídali![]()
Jinak dík že ste sem hodili fotku mého kolegy tomu se sraz taky moc líbil![]()
Ty myslíš toho spolujezdce v přilbě? Já měl za to, že v přilbě se musí jezdit jenom na motorce...

Každopádně ti měšťáci z nás museli mít pěkné divadlo...
-
JIP píše:machane píše:Musím jen a jen souhlasit se vším co už tu bylo napsáno. Mam jen jedno info které možná všichni neví. Později ještě dojel jeden borec s kupatkem e46 a nemohl nas najít... a hádejte kdo ho navedl???? No přece naši hodní a milí švestkáči kteří tam celou dobu hlídali![]()
Jinak dík že ste sem hodili fotku mého kolegy tomu se sraz taky moc líbil![]()
Ty myslíš toho spolujezdce v přilbě? Já měl za to, že v přilbě se musí jezdit jenom na motorce...![]()
Každopádně ti měšťáci z nás museli mít pěkné divadlo...
Jo to máš pravdu v přilbě se musí jezdit na motorce a taky pokud sedíš vedle mě jako spolujezdec

-