Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pokec ke Strahovským srazům I.
-
- Kontaktovat uživatele:
Macha píše:Jo ja je mám taky od předsedy ale nějak jsem je nikam nepoužil!michal09 píše:Macha píše:To jsi mohl říct mě mám doma 4kousky!!
Já myslel že jsou k dostání pouze u Speedyho a u pár vyvolených z rady...
Pokud je fakt absolutně nepotřebuješ, tak mi je kdyžtak prosím příště přivez, jsem regulérní člen klubu, tak mám tu čest a možnost vozit tento rámeček...

Dík

neprijedu, od ctvrtka do nedele se maka pro majstrštyk fírera starostu, ale pristi nedeli je to cajk, tam uz chybet nebudu, ale muzete se stavit v letnanech, v PVA probiha vystava lodi a karavanu a ja tam su jako ridic zahranicnich hostu, ale uz se asi budu jen valet, tak by navsteva bmwklubu potesila, je to tam docela pekny
rejpaaal: uz si zahodil ten svuj zkyslej mobil? doufam ze uz me nebudes nikdy otravovat kdyz si to neudelal doted ty lamo
rejpaaal: uz si zahodil ten svuj zkyslej mobil? doufam ze uz me nebudes nikdy otravovat kdyz si to neudelal doted ty lamo
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Killca píše:neprijedu, od ctvrtka do nedele se maka pro majstrštyk fírera starostu, ale pristi nedeli je to cajk, tam uz chybet nebudu, ale muzete se stavit v letnanech, v PVA probiha vystava lodi a karavanu a ja tam su jako ridic zahranicnich hostu, ale uz se asi budu jen valet, tak by navsteva bmwklubu potesila, je to tam docela pekny
tak znáš mě, ne?

příští sobotu snad už bude hezky

cus tak se srazek povedl? ono bylo chvili hezky ale pak zase prselo no, co fotky? priste dorazim, ja sem musel hlidat na tej vystave bawce, meli ste se stavit podivat, krasny lodicky, samej luxus a v sobotu tam prisel pobavit dan nekonecny, to bylo maso
sem se rezal kdyz sem ho videl
musel snad bejt na fetu
danecek

danecek

vlevo je matal
a vpravo Killca 

Fx píše:To koukám, jak tu 130i polepiliA tak pěkně bílá byla
no jasny no, byly hezky bily, ale tak s tou modrou to taky ujde, sem to tam vylestil jak nikdo

Kody píše:Tak já se v neděli možná taky ukážu.
toz doraz urco

Pista píše:Jo toho 30.3. bych tam snad měl bejt....Pokud nebude něco důležitějšího...
no a pokud bude pekne no, ale kdyz bude prset, tak to taky bude dobryyy

vlevo je matal
a vpravo Killca