ale ze si to na ty jizni spojce hnal covecePista píše:Sraz byl perfektní, projížďka po jížní spojce taky super a co se týče výběru podniku tak to bylo taky dobrý. Sice jsem kuřák takže jsem si musel nechat mrznout kvuli cígu zadek venku, ale nějak se to dalo přežít....Těšim se na foto jestli nějaký bude...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
REGIONAL PRAHA 6.3.-KUNRATICE-U rytire Jakuba od 19 - 19:30
- Killca
- Klubové ID: 1648
srazek vybo, skoda jen ze sem nemoh dorazit trochu driv, ale restauracka supr, sice se ted uz radim mezi kuraky, ale to ze se vevnitr nesmi kourit plne schvaluju a je to fakt lepsi a svickova opravdu skvela
videl bych ze se asi nikomu uz jidelna menit nechce 
sem na vas furt vsude musel cekat
jo ale sorry ze sem predtim netrefil vjezd do ty hospy no, podle mapy sme meli prave zajet nekam dozadu a dovnitr no, tak priste vime 
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
To je v pohodě. Hlavně že jsme to našli.Killca píše:srazek vybo, skoda jen ze sem nemoh dorazit trochu driv, ale restauracka supr, sice se ted uz radim mezi kuraky, ale to ze se vevnitr nesmi kourit plne schvaluju a je to fakt lepsi a svickova opravdu skvelavidel bych ze se asi nikomu uz jidelna menit nechce
ale ze si to na ty jizni spojce hnal covecePista píše:Sraz byl perfektní, projížďka po jížní spojce taky super a co se týče výběru podniku tak to bylo taky dobrý. Sice jsem kuřák takže jsem si musel nechat mrznout kvuli cígu zadek venku, ale nějak se to dalo přežít....Těšim se na foto jestli nějaký bude...
sem na vas furt vsude musel cekat
jo ale sorry ze sem predtim netrefil vjezd do ty hospy no, podle mapy sme meli prave zajet nekam dozadu a dovnitr no, tak priste vime
Ale co se týče tý mý pomalý jízdy. Bylo mi blbý tě předjet aby jsi z toho neutrpěl nějakou psichyckou újmu... To by mě potom mrzelo
- Killca
- Klubové ID: 1648
hej vy dva, vy si muzete podat ruceondrej píše:Já zas nechtel utavit ten tvuj R4, co já vim co to vydržíKillca píše:ty smejdePista píše: To je v pohodě. Hlavně že jsme to našli.
Ale co se týče tý mý pomalý jízdy. Bylo mi blbý tě předjet aby jsi z toho neutrpěl nějakou psichyckou újmu... To by mě potom mrzelo
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
ondrej
- Klubové ID: 1375
Není problém, sám sem byl překvapenej jak to na suchu šlo, do příště trochu potrénuju a to by bylo aby nebyloKillca píše:jeee, ja se na motokary bojim, sem tam nikdy nebyl, se stydim, tam taky neco nekde urvu kurnaondrej píše:Taky jsem tam v sobotu byl, jsem rozhodně pro motokáry!![]()
ps na tom strahove dobry, priste znovaa pak to zajime v restauracce
Tak je fakt že to byla dobrá prdel na tý jižní spojce.... Chtěl bych vidět ty ksichty těch kolemjedoucích když si jede to svý kilečko a najednou se mu ve zpětnym objeví kolona 5-ti báwek co jedou 150Killca píše:hej vy dva, vy si muzete podat ruceondrej píše:Já zas nechtel utavit ten tvuj R4, co já vim co to vydržíKillca píše: ty smejdeale jako pro me je rajc videt jak me predkali dva pekny bawci kdyz drzim podlahu
prave to je stylovka, kdyz stavim co to jde a vy u me jen podradit a zmizet
-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Pár fotek z garáží nevalné kvality - stativ jsem neměla, v blesku došly baterky a i na clonu 1.8 jsem musela dát ISO 800 
http://www.bmwklub.cz/misa/regional200803/

http://www.bmwklub.cz/misa/regional200803/

E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC
ex E36 316iCompact & E36 325iC